Tud to ne drži. Jaz ne hodim na volitve.To imas pa vsake 4 leta anketo, koliko jih na volitve pride.
A ti kar JJ izpolni listek?Tud to ne drži. Jaz ne hodim na volitve.
To ne.A ti kar JJ izpolni listek?
Še dobro...Tud to ne drži. Jaz ne hodim na volitve.
Jaz znam živet in preživet ne glede kdo je na oblasti. Ti si tisti in ostala komunistična falanga s svojo lenobo in komunizmom ne znate preživet brez komunističnih previlegijev, zato si reden volilec udbomafije..Še dobro...
Ah, spet ne razumeš, kot vedno...Jaz znam živet in preživet ne glede kdo je na oblasti. Ti si tisti in ostala komunistična falanga s svojo lenobo in komunizmom ne znate preživet brez komunističnih previlegijev, zato si reden volilec udbomafije..
Ne bodi naiven.Ah, spet ne razumeš, kot vedno...
Če bi ti (in vsi tvoji somišljeniki) šli na volitve, bi lahko bilo kaj po vaše.
Zdaj pa ne greš (in še mnogo takih), potem pa kritiziraš...
Pametno, a ne?
Da se premaga tiste, ki jih ti ne maraš... Zakaj pa SDS nima 60%? A tistih 75% volivcev, ki so proti, so zate gnoj, al kaj?Ne bodi naiven.
1. S to komunistično medijsko sceno se na Slovenskih Volitvah ne da zmagati pošteno.
2. Naš volilni sistem ne garantira zmago zmagovalcu volitev oziroma tistim, ki na volitvah dobijo več glasov, saj je npr stranka, ki z borimi 4% (levica) komaj prestopi parlamentarni prag, je pol taka stranka v vladi, tista druga, ki pa dobi na volitvah 25% je pa v opoziciji. Bulšit. In ta stranka (levica) s posranimi 4% je zdaj najmočnejša stranka v vladi s svojimi bolnimi idejami. Cela vlada je zaradi te leve stranke, ki je komaj prilezla v parlament, dejansko postala en velik Kordiš.
3. In ne nazadnje, Šarec Bratuška itd....so na volitvah izgubili, ljudje so jima na volitvah rekli odločni NE, pa jih je Golob pol zvlekel nazaj v vlado. Kje ti, s takimi mahinacijami, vidiš pol smisel volitev?
.
Pravično bi blo, da bi vlado sestavila najmočnejša Golobova stranka, skupaj z Janševo. Tako so volilci odločili. Pa naj se usklajujeta. Ima da se uskaljujeta! Kakor vesta in znata! To je demokracija. Usklajevanje. Kdor se noče usklajevat, nima kaj v politiki iskat.Da se premaga tiste, ki jih ti ne maraš... Zakaj pa SDS nima 60%? A tistih 75% volivcev, ki so proti, so zate gnoj, al kaj?
Tudi JJ bi šel v koalicijo s kakšnimi (kot je že), če bi mu uspelo...
Mimogrede, nisem volil "udbomafije"... Volil sem ene, ki niso prišli not...
Za tako kombinacijo pa sta odločilna oba "poglavarja"... Zdaj, kdo ni hotel k komu, pustimo, nima smisla... Je pač, kot je...Pravično bi blo, da bi vlado sestavila najmočnejša Golobova stranka, skupaj z Janševo. Tako so volilci odločili. Pa naj se usklajujeta. Ima da se uskaljujeta! Kakor vesta in znata! To je demokracija. Usklajevanje. Kdor se noče usklajevat, nima kaj v politiki iskat.
Jaz mislim, da tisti, ki ti s takimi puhlicami vbijajo glavo, da si za to, da se davkoplačevalski denar meče v vrečo brez dna iz katere se napajajo posvečeni, zelo dobro vedo, zakaj ti to tupijo v glavo. Malo manj mi je pa jasno, kako jim to lahko nekdo ''kupi''.Vsaka država, ki da kaj nase, ima nacionalnega prevoznika. Ali misliš, da smo manj vredni od Albanije ali Črne gore?
Mislim, da je bil ta:Ja, evropsko zdruzenje. Zato je pa 2015. Ker 2017, 2018, 2019 itd je bilo drugje. Ene stvari so celo samo na 2 leti. In do 2023 smo cakali na naslednjo tisočko? Kje je adria boga milega?!
Podebeli se tole: Organizacija takega kongresa je veliko priznanje za slovensko anesteziološko stroko.
To je izredni dogodek enkrat na 15 let. Ker se seli sem pa tja tole.
P.s.
Zato me zanima, kateri je bil ta letos. Ker iskreno, tako velikih (evropskih in svetovnih) nimamo veliko.
Sami gospodarstveniki pravijo, da so imeli zaradi manjka nacionalnega prevoznika najmanj četrt milijarde evrov izgube. Lahko pa vprašaš na GZ, kako so prišli do te cifre. Verjetno o tem vedo več kot ti.Jaz mislim, da tisti, ki ti s takimi puhlicami vbijajo glavo, da si za to, da se davkoplačevalski denar meče v vrečo brez dna iz katere se napajajo posvečeni, zelo dobro vedo, zakaj ti to tupijo v glavo. Malo manj mi je pa jasno, kako jim to lahko nekdo ''kupi''.
No ja, saj ko pogledaš, kaj se dogaja na volitvah je hitro jasno, kako. Butli.
Pazi, da ti glave ne raznese: če to drži in recimo, da bi zaslužili dodatnih 250 MIO EUR glede na sedaj. Kolikor stane letno delovanje take družbe? 100 MIO EUR ali še manj smo metali na leto noter davkoplačevalci. Pokaži mi gospodarstvenika, ki bi bil tak butelj, da ne bi ruknil noter 100 MIO EUR, ko bi za 1 vložen EUR dobil ven čistega 1.5 EUR NA LETO. Ob tem, da bi gospodarstveniki zadevo zelo verjetno bistveno bolj kompetentno in stroškovno nadzorljivo upravljali, torej bi bil ta vložek še manj.Sami gospodarstveniki pravijo, da so imeli zaradi manjka nacionalnega prevoznika najmanj četrt milijarde evrov izgube. Lahko pa vprašaš na GZ, kako so prišli do te cifre. Verjetno o tem vedo več kot ti.
Mislim, da je bil ta: