Albanija je pač trenutna nestalna članica varnostnega sveta (2022 - 2023).A je res, da nam je uspelo Albanijo izrinit?
Zapisati dosezek v stoletno pratiko
Zdaj samo reci, da bi Adrija rešila problem, pa si zmagal.In kako naj priletijo k nam, če ni prevoznikov? Pred dnevi smo imeli velik zdravniški kongres z več kot 1000 prijavljenimi udeleženci. Pa jih je četrtina odpovedala, ker niso našli ustreznega prevoza.
Ni čuden, da se ti tolk režimo!Tudi posvajanje opice je pripomoglo k temu uspehu, pa če ste se iz tega še tako delali norca. In seveda je zdaj treba to na vsak način minimizirati, oziroma vse zasluge pripisati Janši, ki je hotel ta projekt zminirati.
Tudi posvajanje opice je pripomoglo k temu uspehu, pa če ste se iz tega še tako delali norca. In seveda je zdaj treba to na vsak način minimizirati, oziroma vse zasluge pripisati Janši, ki je hotel ta projekt zminirati.
Nam res ni pomoči, pa mi dol visi a smo ne vem kakšna članica al ne, ampak načeloma je to za državo dobro a ne in pripomore (minimalno ampak j3bat ga) ugledu države, ampak ne, mi smo tok v kurtzu narod, da če bi nam to ratalo ko je bil PV ivan bi levičarji jamral pa polena pod noge metal, zdej v tem primeru pa to počnejo desničarji. Fakmi, kok bi blo noro če bi ivan pa holob skupi rekla, bravo, ratal nam je neki, za kar smo se vsi trudil, ampak, mi,… smo res narod, da ga iščeš.
Sem za Adrio2. Bil bi direktor in vsako leto štepal izgubo, katero bi država pokrivala.Ne, bo pa zagotovo Adria 2 z vsakoletno dokapitalizacijo z davkoplačevalskim denarjem v višini par 100 mio eur.
Čeprav Golob je poskrbel zase s privat letalom. Se zna zgoditi, da bo javno proti, ker to pa je razmetavanje davkoplačevalskega denarja.
Jebeš zdravnike, ki ne najdejo Zagreba na zemljevidu.Zdaj samo reci, da bi Adrija rešila problem, pa si zmagal.
Vsaka država, ki da kaj nase, ima nacionalnega prevoznika. Ali misliš, da smo manj vredni od Albanije ali Črne gore?Zdaj samo reci, da bi Adrija rešila problem, pa si zmagal.
Naša država da veliko nase, to je resVsaka država, ki da kaj nase, ima nacionalnega prevoznika. Ali misliš, da smo manj vredni od Albanije ali Črne gore?
Rekel si da je pri NAS bil kongres. In več jih je odpovedalo zaradi prevoza. Torej ti zastavljam vprašanje, če bi letalske lete 2h zdravnikov iz Berlina, treh iz Prage, 5tih iz Barcelone, enega iz Modene, enega iz Dunaja, dveh iz Minhna in tako naprej ...in to vse v roku 12 ur pred simpozijem. Nehaj bluzit.Vsaka država, ki da kaj nase, ima nacionalnega prevoznika. Ali misliš, da smo manj vredni od Albanije ali Črne gore?
Obrni se na organizatorja kongresa, ki je to povedal.Rekel si da je pri NAS bil kongres. In več jih je odpovedalo zaradi prevoza. Torej ti zastavljam vprašanje, če bi letalske lete 2h zdravnikov iz Berlina, treh iz Prage, 5tih iz Barcelone, enega iz Modene, enega iz Dunaja, dveh iz Minhna in tako naprej ...in to vse v roku 12 ur pred simpozijem. Nehaj bluzit.
Ce je bilo tisoc zdravnikov na kongres vabljenih pa je bilo recimo 3/4 iz tujine, bo jim lahko carterje organiziral iz okoliskih letališč. Al pa vsaj avtobuse ce se pogovarjamo o zagrebu, gradcu, celovcu, trstu....Jebeš zdravnike, ki ne najdejo Zagreba na zemljevidu.