Sestrin fant jo je otipaval

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.177
113
blizu močvirne prestolnice
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mogoče hodi pa k njeni mami, glede da ima starejše rad.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Razdrla je familijo, kjer se med sabo lahko šlatajo in fu*arijo? Res je za=bala.

Obračaš stavke in komplet dogodek. Rekel sem, da bi morala to urediti najprej z njim ne pa takoj letet k fotru in jokat kot da jo je najmanj posilil. Sem ravnokar prebral to njeno temo na cosmo forumu in si še bolj mislim, da je naredila štalo za brezveze.

Najprej bi morala rešiti z njim. Če ne bi pomagalo bi vključila še sestro. Starše bi vključila samo, če bi se vse skupaj stopnjevalo.

Ne rabim nič obračat. Vsakdo ima svoje moralne norme in razviti debato v smeri upravičenosti opisanih reakcij dekleta, je totalen fail. Kaj pa imaš za reševati z nekom, ki mu osnovne relacije niso jasne?
Pa kje jst žvim...
bonk.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:

Pa kje jst žvim...
bonk.gif

nekje kjer smo si ljudje različni in so stvari relativne.

Poznam recimo par ki imata odprt odnos in on prakticira seks z njeno sestro, pridruži se jima tudi žena (seveda brez tega da bi se sestre med sabo...). Skratka hočem rečt to, da smo si različni.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Skratka, tema je kretenska, kot je [cenzura] tip z zadnjega sedeža avta.

Move along people, nothing to see here...
uf-1.gif

B81

22. jul 2007
37.017
10.541
113
Citat:
Vsakdo ima svoje moralne norme in razviti debato v smeri upravičenosti opisanih reakcij dekleta, je totalen fail. Kaj pa imaš za reševati z nekom, ki mu osnovne relacije niso jasne?
Pa kje jst žvim...
bonk.gif

Prej bi rekel, da je bila v avtu vsaj malo šokirana.

In pa tudi če bi se zmenila z njim in recimo da bi jo še malce napeljeval in bi le končala s to zadevo, kako bi se ta mala počutila, ko bi vedela, da sestrin fant šlata/natepava druge ženske...slej ko prej bi ji povedala, kakega kretena je vzela.
Če ji ne bi, bi se pa žrla naprej.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
ona prav da je kinkala itd...bi blo dobr prebrat od dedca zgodbo... bi reku da je ona navalila na njega, on jo je mal zašlatu, doma hotu še kej več oan pa zagnala vik in krik...

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Tako je, moralnega mačka je imela.
Dala bi mu, pa bi bil mir. Itak bi vse v familiji ostal
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.760
113
pri taščici
Po kakšnem naključju nista dec in njegova bila skupaj na zadnjih zicih? Nekdo je nekaj planiral preden so se vsedli v avto. No za nekaj je bilo dobro. Sestra je šla ”na svoje” skupaj z izbrancem. Čas bo hitro pokazal če je naredila napako

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Po kakšnem naključju nista dec in njegova bila skupaj na zadnjih zicih? Nekdo je nekaj planiral preden so se vsedli v avto. No za nekaj je bilo dobro. Sestra je šla ”na svoje” skupaj z izbrancem. Čas bo hitro pokazal če je naredila napako
Kdaj? Čez devet mesecev?
grims-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Enega otroka že imata, mogoče bosta "za utrditev zveze" naredila še drugega.
grin1.gif

Btw, po mojem mnenju tudi sestrica ni čisto nedolžna, prepričan sem da ji ne bi bilo treba delati štale sredi noči in buditi tastarih, zadevo bi morala rešiti s sestro in njenim fantom.
wink-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
seveda je budila pol bajte itd ko je pa hotla sebe opravičt... možn clo da ji je dečko v navalu strasti reku: dej mi alpa povem vsem da si me za jajca grabla v avtu... pa si je mislila da bolje da ona prva pove kaj in kako