Se mi zdi, da je vse skupaj planirano. Prvi del igre...se nabirajo klici, rešitev se zdi očitna, zato vsi kličejo. Rešitev, ki jo pove voditeljica je seveda takšna, ki jo nihče ni omenil...in se pravi, nihče ni osvojil tistih 2.000 EUR. Pred tem je kakih 3x odštevala, kao samo še minuto časa imate!!!!!!!!!!!!!!.....in potem je še enkrat odštevala
No druga igra pa je bila še lažja. Neki pajki, en od pajkov je imel drugačne noge in moral si najdt tistega pajka, ki odstopa. Fora pa je bila v tem, da se je tista ženska drla kot jesihar, DAJTE KLICAT....in seveda so klicali vsi, nihče pa kao ni prišel v eter. EUR pa so se pridno nabirali na podlagi vseh teh klicov. Čisto na koncu pa so spustili eno v eter (verjetno po par 1000 klicev)...in je povedala seveda BP pravilno rešitev. Nagrada je bila tokrat, le 300 EUR
S prvo in drugo igro naberejo mnogo, mnogo denarja. Prva igra ponuja večje nagrade, rešitev pa nikoli ni (pomojem). Druga igra je še lažja..., ampak tokrat ne spuščajo v eter klicev. Na koncu pustijo, da se nekdo dokoplje do tistih bogih 300 EUR, da ne izpade res, kot da je vse zrežirano.
Tole bi morali prepovedati. Jaz sem danes dejansko enkrat klical, ker nihče ni omenil možnosti 14, nagrada je bila pa cca 1000 takrat . V eter itak nisem prišel, očitno pa tudi prav ne bi bilo. Potem sem pa iz principa čakal do konca, da vidim kakšna bo rešitev. REšitev pa 1850. LOL.