Seštevek številk = 1850

B81

22. jul 2007
37.718
10.982
113
Jbemusunce, če bi ble samo one, bi verjetno pisalo Preštejte vse številike na tabli, zdaj pa piše na sliki
grin1.gif

qrbe
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pa še cifra 700 (evrov) pa telefonske cifre, možnosti je neskončno ...
17758-icon_confused.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kaj veš, kaj je v kuverti. Sem skoraj 100%, da če bi pa nekdo po telefonu res rekel 1850, pa bi bilo spet narobe. Mogoče je za vsak evro na ekranu druga rešitev.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
1850 je res bizarna rešitev in je vsekakor nateg, ker noben seštevek števil ne prinese tega rezultata. Jaz sem prišel do 1815 s telefonskimi številkami.

V vsakem primeru je način kvazi "seštevanja" podoben filmu 23, kjer je jim carey sešteval, delil, obračal številke in delal tolko časa dokler ni dobil 23. Na tak način se lahko dobi tudi 1850.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Se mi zdi, da je vse skupaj planirano. Prvi del igre...se nabirajo klici, rešitev se zdi očitna, zato vsi kličejo. Rešitev, ki jo pove voditeljica je seveda takšna, ki jo nihče ni omenil...in se pravi, nihče ni osvojil tistih 2.000 EUR. Pred tem je kakih 3x odštevala, kao samo še minuto časa imate!!!!!!!!!!!!!!.....in potem je še enkrat odštevala
hysterical-1.gif

No druga igra pa je bila še lažja. Neki pajki, en od pajkov je imel drugačne noge in moral si najdt tistega pajka, ki odstopa. Fora pa je bila v tem, da se je tista ženska drla kot jesihar, DAJTE KLICAT....in seveda so klicali vsi, nihče pa kao ni prišel v eter. EUR pa so se pridno nabirali na podlagi vseh teh klicov. Čisto na koncu pa so spustili eno v eter (verjetno po par 1000 klicev)...in je povedala seveda BP pravilno rešitev. Nagrada je bila tokrat, le 300 EUR
wink-1.gif

S prvo in drugo igro naberejo mnogo, mnogo denarja. Prva igra ponuja večje nagrade, rešitev pa nikoli ni (pomojem). Druga igra je še lažja..., ampak tokrat ne spuščajo v eter klicev. Na koncu pustijo, da se nekdo dokoplje do tistih bogih 300 EUR, da ne izpade res, kot da je vse zrežirano.

Tole bi morali prepovedati. Jaz sem danes dejansko enkrat klical, ker nihče ni omenil možnosti 14, nagrada je bila pa cca 1000 takrat . V eter itak nisem prišel, očitno pa tudi prav ne bi bilo. Potem sem pa iz principa čakal do konca, da vidim kakšna bo rešitev. REšitev pa 1850. LOL.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Naj nekdo jutri kontaktira zavod za varstvo potrošnikov in poda prijavo, pa se naj oni ubadajo s tem. Če pri njih potrka "uradna oseba", bodo morali razkriti logiko.

Čeprav bi verjetno inšpektor šel domov s kuverto v žepu in bi bilo vse ok.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.514
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Naj nekdo jutri kontaktira zavod za varstvo potrošnikov in poda prijavo, pa se naj oni ubadajo s tem. Če pri njih potrka "uradna oseba", bodo morali razkriti logiko.

Mislis, da tega se dosedaj ni noben naredil?
grims-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Na koncu se vedno vsak sam odloči, ali bo klical in sodeloval, ali ne... Če ne bi bilo klicateljev, ne bi bilo teh iger. Dokler pa je dovolj naivnežev, ki mislijo, da bodo z enim klicem zaslužili mesečno plačo, pa bodo tudi tovrstne igre živele srečno in dolgo...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.099
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Mislis, da tega se dosedaj ni noben naredil?
grims-1.gif
Glede na to, da komot delujejo razni vedeževalci, zdravilci, bioenergetiki in podobni nategovalci ljudi, je zgleda že neka luknja v zakonih, da se to dovoljuje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Če vem kaj matematike je rezultat 124 ...

Od kot tebi 1200, 800... ?

Naloga dejansko ni, da poveš rezultat enačbe. Ampak, da sešteješ številke.
smile-1.gif

Če bi seštel številke take kot so, bi dobil 302, kar so nekateri dejansko povedali in ni bilo prav. Če bi seštel tako, da bi upošteval še negativen predznak pri 140 in zadnji cifri 4, bi dobil rezultat 14.

1850, pa res ne vem kako dobit.
hysterical-1.gif
Mogoče so oni "X" rimsko "deset" ?
wink-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
ksz
offtopic:
Ampak tale dva pa sta mal u žlaht...
grims-1.gif

767570-Kombinacijahoganov.jpg

Priponke

• 767570-Kombinacijahoganov.jpg
    767570-Kombinacijahoganov.jpg
    7,7 KB · Ogledi: 94

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Mogoče pa treba vsako številko z vsako seštevat in potem še posebaj delaš z vsakim zneskom dokler ne prideš do konca ter pravega rezultata......nevem samo predlagam, ker se mi itak neda ubadat s takimi blesarijami....

Kar se pa tiče legalnosti........zakaj pa naj nebi bilo legalno? Saj pa so pridni in plačujejo davek.,.....take pa ma ja država rada in jih ne misli ukinjat
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kar se pa tiče legalnosti........zakaj pa naj nebi bilo legalno? Saj pa so pridni in plačujejo davek.,.....take pa ma ja država rada in jih ne misli ukinjat
smile-1.gif
Obstajajo tudi taki, ki na kao "legalen" način jemljejo denar, pa nič ne plačujejo davkov, pa jih ima država vseeno rada...
wink-1.gif