Ja vsi ki namigujete na to da sem na servis poslal mojo Nokio Lumio 920 se na žalost motite, aparat mi brez problema dela že od nakupa, na srvis sem poslal ja ---vem da mi boste očitali da sem kupil sranje ,.... ampak večja je bila želja za preizkus tega aparata in to je Huawei Ascend P7, ja saj ni da ne bi bil za rabo vendar se je aparat zadnji teden začel samodejno ugašati in ponovno sam prižigati ter prositi pin kodo, ko sem vtipkal pin kodo me je prosil za formatiranje sd kartice nekajkrat sem to zahtevo obšel sedaj pa se več ni dalo in tretje samodejno se je preklapljal iz omrežja tuš v druga močnejšega signala , tu je prišlo celo tako daleč da nisem mogel več ponastaviti natuš omrežje...kaj naj rečem ženi sem že poleti kupil Huawei Ascend G630 in podobne težave z izklapljanjem in vklapljanjem ter zahtevo po vpisu pin ter zahtevo po namestitvi sd kartice so se v zadnjih dveh mesecih zečele pojavljati tudi na njeni telefoniji z preklapljanjem signala operaterja tuš pa ne, kaj naj rečem drugo kot to da bomo videli kaj bo prišlo s servisa nato pa veselo v prodajo teh aparatur.