Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz si lastim model HDR 120. Ni slaba zadeva, samo gsm aparat, ali pa kaj, kar vleče signale ne imet blizu, saj je potem veselica tu, saj močno moti signal slušalk... Ko pa te motnje ni, pa je zadeve super. Upam, da sem kaj pomagal...
Sem pred leti nabavil model 110 se mi zdi, pa nikakor nisem mogel nastavit, da nebi šumelo in hreščalo. Sem jih vrnil in za pol tistega denarja vzel neke Philipse, ki s odelali v prvo brez šuma. Tako da sem potem obdržal philipsove.
Pri meni se sicer vsaj pet let stale v omari, zdaj ko imamo dejčka pa pride prav za pogledat kakšen film. Ravno včeraj sem gledal Dark Knighta na BluRayu preko recievierja in na slušalke in je bilo res zakon. Edino kar moti je žica, ne bi pa rad na ta račun žrtvoval preveč kvalitete (še manj pa da imam potem motnje). Imajo te slušalke morda digitalni prenos signala? Ker potem naj načeloma ne bi bilo motenj (pač po sistemu dela/ne dela)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.