Sennheiser brezžične slušalke

lojtra

Pripravnik
6. jul 2008
60
1
8
Jaz si lastim model HDR 120. Ni slaba zadeva, samo gsm aparat, ali pa kaj, kar vleče signale ne imet blizu, saj je potem veselica tu, saj močno moti signal slušalk... Ko pa te motnje ni, pa je zadeve super. Upam, da sem kaj pomagal...
wink-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Sem pred leti nabavil model 110 se mi zdi, pa nikakor nisem mogel nastavit, da nebi šumelo in hreščalo. Sem jih vrnil in za pol tistega denarja vzel neke Philipse, ki s odelali v prvo brez šuma. Tako da sem potem obdržal philipsove.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Kaj pa kvaliteta zvoka? Imam ožičene sennheiserce in sem se kar nekako razvadil.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Kaj pa kvaliteta zvoka? Imam ožičene sennheiserce in sem se kar nekako razvadil.

Jah, načeloma sem rabil slušalke za gledanje TV, ko sta žena pa tamala spale, ampak to še v prejšnjem flatu, ko smo mel enosobno
wink-1.gif

Verjamem pa, da bi bil pri sennheiserju verjetno boljši zvok
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Pri meni se sicer vsaj pet let stale v omari, zdaj ko imamo dejčka pa pride prav za pogledat kakšen film. Ravno včeraj sem gledal Dark Knighta na BluRayu preko recievierja in na slušalke in je bilo res zakon. Edino kar moti je žica, ne bi pa rad na ta račun žrtvoval preveč kvalitete (še manj pa da imam potem motnje). Imajo te slušalke morda digitalni prenos signala? Ker potem naj načeloma ne bi bilo motenj (pač po sistemu dela/ne dela)

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.005
173
63
Enako... vsake toliko časa se je pojavil pok v slušalkah, da sem skoraj oglušel. Zdaj pa že dolgo uporabljam ožičene... Sony

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Ali so tele slušalke za kaj ali bo treba seči globlje v žep? Rabim za TV, kak film...Je pri brezžičnih slušalkah pogoj firma Sennheiser?

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Naročil v nedeljo in dobil danes. Zaenkrat pod pričakovanji. Mogoče 16 urno polnjenje baterije popravi vtis, drugače pa gredo nazaj.