Imam jih na vseh mojih vozilih, razen na tistih, ki imata tovarniško zelo temnjena stekla.
Meni so odlični (prav od Withcarja), niso pa brez napak. Tukaj so plusi/minusi. Če ti ne skoči direkt na pluse/minuse, skoči ročno na 15:53:
Še glede temperature notranjosti: malenkost jo bo seveda znižalo, ampak pri otroških sedežih je bolj pomembno to, da prepreči, da sonce segreje otroški sedež in je potem ta kot pečica. Notranjost je pa precej lažje shladiti (odpreš vrata), kot pa če so sedeži in cel ostali zadnji del pregreti.
Še glede montaže: odvisno od avta, sem imel manjšo težavo le pri Audiju zgoraj (moram pohvaliti TAKOJŠNJO podporo WithCarja in Privacy Shades), pri vseh ostalih so senčniki gor/dol v treh minutah. In se lahko stekla odpirajo/zapirajo. Verjetno je odvisno tudi od avta.
Pri vseh mojih vozilih so bili kovinski zatiči in ni bilo nobenega lepljenja. Tukaj si poglej za tvoje vozilo navodila za montažo, da veš, kaj te čaka:
Manufacturer of quality Vehicle Shades
www.carshades.com
In pa še glede enojnega zadnjega senčnika: sem imel na testu, vendar odsvetujem. Ti senčniki (drugi proizvajalec) so bistveno slabše kvalitete od Privacy Shades in pa če imaš karavana ali SUVja z pravokotnim zadnjim steklom na tla bo v redu. Če pa imaš recimo avto s položnim zadnjim steklom (Octavia limuzina recimo) ne boš videl nazaj popolnoma nič, ker je tkanina izjemno tanka in naredi ''zaveso''. Sam sem jih vrnil in vzel od Privacy Shades. Na sredinsko črto sem se pač navadil.
Tako da, jaz jih priporočam.