Selitev na svoje s partnerjem

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
heh, sj sm tut kej pospravla....sam čistilka pa tut nisem
ne-ne-1.gif

Pri nas se tla spucajo vsak teden, če ne drugega se nabere prah. Pri vas se ne ?

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz

nekaj je bilo govora prej o otrocih zato bom še jaz zdaj povedala svoje...

smo 3 kolegice sošolke že iz OŠ...po končani srednji šoli se nismo več toliko videvale obe sta šli v LJ ena takoj delat, druga pa na fax. Naslednje leto sem zanosila in rodila pri 20-ih letih....vsi vključno z njima so bili šokirani, ja kako tako hitro pa nisi še faxa končala pa bla bla. Vsaka od njiju je do zdaj bila v treh resnih vezah. Jaz sem sem v drugi resni zvezi, saj sva s prvim partnerjem šla narazen. Danes smo vse stare 31 let, jaz imam 2 otroka, službo, pa razumevajočega partnerja.
Prva kolegica ma garsonjero službo partnerja še išče....nima otrok-baje jih ne more met...baje da zaradi predolge dobe jemanja KT
Druga kolegica (ki je nisem videla že en pet let) po informacijah od njene sestrične je postala zelo čudna, živi z nekim wannabe umetnikom, nima službe ne otrok (baje da je rekla da je zdaj prestara za froce, ker kao nima živcev za to)

moje mnenje pa je, da tudi če so me vsi obtoževali zaradi prve nosečnosti, je to, da mam 2 zdrava otroka nekaj najlepšega v življenju

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Res je. Poznam par ljudi ki so 30+ in samski. Nobeden partner ni več dober za njih, pri vsakemu najdejo neko napako ki jih preveč moti.... (kot da bi gledal seinfelda )

Imaš prvega otroka s prvim ali drugim partnerjem ?

Nazadnje urejeno:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
prvega otroka imam s prvim partnerjem...

ja se strinjam s tem ko si rekel pa tudi vidim pri ljudeh, starejši ko si bolj si izbirčen pri izbiri partnerja, pa tudi prej te vse znervira in vrže iz tira

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
off

Citat:
Uporabnik mojamura pravi:....nima otrok-baje jih ne more met...baje da zaradi predolge dobe jemanja KT

Tale izjava me je zbodla. Sama sem namreč tudi prepričana v slabe učinke KT, me pa zanima ali je to pri njej dokazano ali se samo ugiba? Lahko na PM, da ne bomo smetile teme.

ON:
starejši ko si, več vez ko daš skoz, bolj postaneš izbirčen. Podzavestno odbijaš od sebe morebitne partnerje, ki imajo lastnosti kot tvoji bivši. Zato je ogromno 30 letnikov/c samskih, kar je žalostno, ker večina teh si želi otroke in partnerja.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
off

Citat:
Uporabnik mojamura pravi:....nima otrok-baje jih ne more met...baje da zaradi predolge dobe jemanja KT

Tale izjava me je zbodla. Sama sem namreč tudi prepričana v slabe učinke KT, me pa zanima ali je to pri njej dokazano ali se samo ugiba? Lahko na PM, da ne bomo smetile teme.

To tudi mene zanima
redface-1.gif
Prijateljici so mesec nazaj povedali, da ima probleme z jetri po vsej verjetnosti zaradi KTja, dokončno bodo pa nadaljni testi pokazali...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Katerim pa potem iz obupa pri 35 spet padejo kriteriji..., ali pa postanejo tečne ženske z mačko in s sindromom pomanjkanja tiča.
grin1.gif

Katerim pa potem iz obupa pri 35 spet padejo kriteriji..., ali pa postanejo zafrustrirani moški z računalnikom in u nulo spedenanim avtom s sindromom pomanjkanja nežnosti in pripadnosti nekomu

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
jah ne vem no,
pri meni je ravno obratno. ko sem bil mulc sem bil brezkompromisen in takoj ko mi kaj ni pasalo, je bilo konc. Z leti pa sem se navadil biti strpen in sprejemat kompromise.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz

ko sem šel ja z deklino na svoje, so se šele začeli pravi problemi. Meni so se zdele malenkosti, njej cel svet.
Ko sem za vikend hodil vinjen domov in zaspal oblečen na kavču, je vedno znorela zakaj nisem odprl okna, da sedaj vse smrdi itd... Pa kaka malenkost zaradi denarja, jaz sem se občasno zabaval in ponesreči preveč zapravil, za hrano je pa ona dala. To jo je blazno motilo, pa to, da sem vinjen včasih pri lulu malo falil je bilo tudi večkrat jabolko spora. Zapletlo se je tudi pri obiskih prijateljev, en kolega je rad kadil konopljo in jaz sem mu rekel, da naj pač prižge. No in on tako kadi, tedaj pa vstopi v stanovanje bivša skupaj z njeno mamo... Takoj sta zavohali opojni miris...sledil je oster spor, njena mama je hotela obvestiti milico. Enkrat sem imel dosti tega njenega brezumnega teženja in sem se raje preselil nazaj k mami. Kdo bi razumel te ženske...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Katerim pa potem iz obupa pri 35 spet padejo kriteriji..., ali pa postanejo tečne ženske z mačko in s sindromom pomanjkanja tiča.
grin1.gif

Katerim pa potem iz obupa pri 35 spet padejo kriteriji..., ali pa postanejo zafrustrirani moški z računalnikom in u nulo spedenanim avtom s sindromom pomanjkanja nežnosti in pripadnosti nekomu

Mogoče ima ta 35 letnik več slabih izkušenj iz preteklosti..., bil vedno pozoren, nežen..., pa se nikoli ni obneslo. Potem pa je rekel..., eh škoda truda.
wink-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
glej če realno gledaš na stvar....ena 35. letnica ne more trpeti za sindromom pomanjkanja tiča, ker ga dobiš (tiča) na vsakem vogalu...če iščeš samo to

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
a 35 letnice so taka al kaj? če so, lahko samo ploskam...
aplauz.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Ciljal sem bolj na karieristke in deloholičarke, ki so se pripravljene odpovedati vsemu (partnerju, otrokom...), za svoj cilj. Take se sploh ne zavedajo, da imajo ta "sindrom pomankanja tiča", zato niti ne iščejo nič. Frigidne? Samozadostne?

Tečnoba pa raste..., ki bi se jo dalo odpravit z nenačrtovaim "tičem" (tič kot pošten seks pomožnosti v normalnem razmerju).

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Nekatere pa se nočejo načrtno odpovedati, ampak hrepenijo po pravem partnerju, samo imajo mogoče smolo, ali pa so malo preveč zahtevne...zaradi tega so raje samske kot da bi se zapletale z napačnimi..

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ja ampak žal je v SLO danes hitra kariera in družina za ženske še malo protislovna zadeva...no, sicer so nekatere uspešne ženske tudi mame in žene....vendar v večini podjetij kot ženska nimaš enakih možnosti v podjetju kot tvoj kolega moški, ki je na enakem del. mestu

ampak to je že malo off topic

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.525
314
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
če hoče dat 200€ za obleko, bo dala, pa če se ti na trepalnice postaviš.
Drži, ampak potem je dobro, da ji daš jasno vedet, da tudi z večjim stanovanjem, otrokom, itd. ne bo nič, ker ne boš le ti to sfinanciral.
evil.gif

Je pa res, da je dosti žensk (takšne lahko morda bolje opišemo z besedo [censored]), ki jim take stvari niso ravno v planu. Potem imaš pa problem
evil.gif
.