Citat:
Uporabnik PNG pravi:
heh, sj sm tut kej pospravla....sam čistilka pa tut nisem
Pri nas se tla spucajo vsak teden, če ne drugega se nabere prah. Pri vas se ne ?
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
heh, sj sm tut kej pospravla....sam čistilka pa tut nisem
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:....nima otrok-baje jih ne more met...baje da zaradi predolge dobe jemanja KT
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
off
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:....nima otrok-baje jih ne more met...baje da zaradi predolge dobe jemanja KT
Tale izjava me je zbodla. Sama sem namreč tudi prepričana v slabe učinke KT, me pa zanima ali je to pri njej dokazano ali se samo ugiba? Lahko na PM, da ne bomo smetile teme.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Katerim pa potem iz obupa pri 35 spet padejo kriteriji..., ali pa postanejo tečne ženske z mačko in s sindromom pomanjkanja tiča.
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Katerim pa potem iz obupa pri 35 spet padejo kriteriji..., ali pa postanejo tečne ženske z mačko in s sindromom pomanjkanja tiča.
Katerim pa potem iz obupa pri 35 spet padejo kriteriji..., ali pa postanejo zafrustrirani moški z računalnikom in u nulo spedenanim avtom s sindromom pomanjkanja nežnosti in pripadnosti nekomu
Drži, ampak potem je dobro, da ji daš jasno vedet, da tudi z večjim stanovanjem, otrokom, itd. ne bo nič, ker ne boš le ti to sfinanciral.Citat:
Uporabnik Ares pravi:
če hoče dat 200€ za obleko, bo dala, pa če se ti na trepalnice postaviš.