Seksajo da bi dobili HIV ?!?!?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/v-ljubljani-seksajo-da-bi-dobili-hiv.html
13.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Če pa toti niso "bolani" te pa nevem kdo je
bonk.gif

V plinsko celico vse skup zapret.....pa naj se tam te parijo!!!! Majmuni eni
stupid-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Pa dejte no: "Prijatelj mi je govoril, da se je udeležil zabave, na kateri so se zbrali moški in ženske vseh starosti. Bilo jih je dvanajst, med njimi pa je bil tudi nekdo, ki je bil okužen z virusom HIV,“ nam je zaupal naš vir.

A pokličem na 24 ur pa jim rečem da mi je prijatelj rekel da se je udeležil orgije s 3 melancani, 5 hemafroditi, 8 bulmastifi KK pa je vse skupaj snemala. Pa kako lahko to objavijo no, kaj pa novinarska etika....no ja itak pišejo to študenti ekonomije s preveč prostega časa kot kaže

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Če pa to drži, pa da ne vidim enega izmed teh pri zdravniku oz. lahko gre, ampak samo in izključno na lastne stroške... Da bomo financirali še zdravljenje teh, ki se namerno okužijo??

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Če pa to drži, pa da ne vidim enega izmed teh pri zdravniku oz. lahko gre, ampak samo in izključno na lastne stroške... Da bomo financirali še zdravljenje teh, ki se namerno okužijo??

A to na ''24ur novinarje'' misliš? ja se strinjam kar sami naj si plačujejo psihiatre da si take bedarije lahko izmišljajo vsak dan sproti
stupid-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
če je to res (kar dvomim), je pa res da se v lj žgejo vsepovprek - je dejanska ruska ruleta bolj higienična

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
O tem sem v že slišal, da je v Ljubljani predvsem v višjih slojih popularno. In to ni nič novega, to se prakticira menda že nekaj let.
stupid-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.316
823
113
to se mi zdi zgolj ena boljših marketinških for, da mogoče pristoni res mislijo, da je nekdo okužen med njimi. kaj pol za vsako srečanje dobijo druzga okuženca, al kaj. spet en brezvezen članek. važna, da majo priče zelo verdodostojne.

lp

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
Lahko je to z okužencem res marketing. Vendar seksajo nezaščiteni, zato je nevarnost okužbe čisto realna. Zavedanje, da je eden od njih "res" HIV pozitiven, pa najbrž nabije adrenalin.

kladu

Pripravnik
10. feb 2010
60
0
6
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
če je to res (kar dvomim), je pa res da se v lj žgejo vsepovprek - je dejanska ruska ruleta bolj higienična

Kje v Ljubljani se pa žgejo vsepovprek?
grin1.gif

Tiste orgije s HIV-om pa
stupid-1.gif

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
O tem sem v že slišal, da je v Ljubljani predvsem v višjih slojih popularno. In to ni nič novega, to se prakticira menda že nekaj let.
stupid-1.gif

Kdo pa so to višji sloji? 30 let stari otroci, ki so sinovi in hčere po poklicih, otroci zdravnikov (to je blo včasih
smile-1.gif
), večjih podjetnikov?
Ali kdo so to višji sloj? Tisti, ki gre v gledališče in nima pojma, zakaj je tam?
confused-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Pa bodte resni no, potemtakem bi že vsak drug bil HIV pozitiven - zdej vem zakaj so Slovenske norice pa 24 kur tok uspešni...
stupid-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
Točno ti, ki si jih naštel. Preseratorski smrkavci brez vizije in smisla življenja, pa s polno ritjo, do katere jim je bilo vse prinešeno. Potem morajo pa svoj dolgčas v življenju malo osmisliti, se greje pa take bolne igrice.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Točno ti, ki si jih naštel. Preseratorski smrkavci brez vizije in smisla življenja, pa s polno ritjo, do katere jim je bilo vse prinešeno. Potem morajo pa svoj dolgčas v življenju malo osmisliti, se greje pa take bolne igrice.

MViper?

evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
to se mi zdi zgolj ena boljših marketinških for, da mogoče pristoni res mislijo, da je nekdo okužen med njimi. kaj pol za vsako srečanje dobijo druzga okuženca, al kaj. spet en brezvezen članek. važna, da majo priče zelo verdodostojne.

lp
To je predvsem ena izmed markentinških for portala 24ur, ki si s takšnimi zgodbicami nabija število ogledov in popularnost. od katere služijo €€€
Pa zgleda da en folk res vse pelje, kar tm napišejo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
Ma ni potrebe. Samo atijevo žepnino vzet in jih delat nagnat, recimo za trak ali na cesto štemat asfalt. Bi jih takoj minila takale zajebancija.
10.gif