Se strinjam...LOL, folk misli, da z delanjem škode na občinski infrastrukturi dejansko škodi občini.
Bo pa občina povečala vsem nek prispevek, recimo za stavbno zemljišče in bodo vsi prebivalci na slabšem.
Ne ampak na cesti desno od znaka, ki teče ob osnovni šoli (na levi v ozadju fotografije) in kjer je omejtev 40 ravno zaradi te šole in manjšega "parkinga" tik ob cesti, kjer veliko ljudi z avtom odloži svojega otroka (ta je pa recimo da ene 20m naprej od tega radarja).hm, kaj tu merijo hitrosti na kolesarski stezi?
Poglej priponko 93406
Ko boš lahko, javi koordinato.Takole bom rekel - ne vem kako je z ostalimi lokacijami ampak na Bukovčevi cesti (kjer je omejitev 40km/h) nekateri tako divjajo, da je joj in to je tudi cesta na kateri je nekaj časa nazaj prišlo do smrti v prometni nesreči, kjer se je nekdo vključeval na glavno cesto ter pri tem izsilil (spregledal) ne enega ampak kar dva izstrelka s krepko čez 100km/h.
Jaz ne najdem te lokacije v domžalah. Pomoč!Ne ampak na cesti desno od znaka, ki teče ob osnovni šoli (na levi v ozadju fotografije) in kjer je omejtev 40 ravno zaradi te šole in manjšega "parkinga" tik ob cesti, kjer veliko ljudi z avtom odloži svojega otroka (ta je pa recimo da ene 20m naprej od tega radarja).
Sami so krivi, Hrvati so kupili boljše merilnike in jih montirali visoko na kandelabre.Evo, sem uporabil svoje izjemne oblikovalske sposobnosti v Slikarju in označil glavno cesto
Poglej priponko 93409
46.170973, 14.604726Jaz ne najdem te lokacije v domžalah. Pomoč!