Kje pa sem to napisal ali rekel?Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Nekdo se hvali, kako je enega na gobec usekal in mu je skoraj prišlo zraven, in zdaj je v tvojih očeh največji heroj, ane?
Nisem aroganten, ampak me jezi, ko naletim na ljudi, ki bi sami uredili stanje v stilu divjega zahoda. Ne vem sicer kakšen voznik si ti, ampak včasih bi pričakoval malo več strpnosti, še posebno takrat, ko bi s svojim dejanjem nekomu naredili uslugo, ob tem pa sami ne bi bili nič prikrajšani.Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Kljub temu, da si aroganten in ne vem kaj vse še vseeno upam, da se ne srečava na cesti, kjer mi boš povedal, naj tvojim sporočim, da ni bolelo.
Včasih strogo oklepanje CPP-ja in ostalih predpisov niti ni življensko. Npr. pelješ se skozi naselje, izven prehoda ti na cesto priteče otrok, pelješ se 50 kmh ali pa še manj. Ali ga boš povozil? Voziš po predpisih, otrok je pritekel na cesto tam, kjer ne bi smel. Če bi ga zbil,naj bi ti (ali kdorkoli drug) ne bil nič kriv. Zdrava pamet da normalnemu človeku vedet, da bo naredil vse, da ne bo povozil otroka (ali psa, stardeca, pijanca, džankija,...), vsaj moje mnenje je tako.