sedaj national geographic-bosanske piramide

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.338
2.997
113
Lublana
Obišči stran
Potem kar si napisal sklepam, da je danes samo še huje, kot je bilo pred leti, kar pa še ne pomeni, da so bili včasih te programi in njihove oddaje dobre. Jaz nikoli nisem mogel gledati teh Discovery oddaj, ker so mi bile enostavno prebutaste. Morda se je res kdaj pojavila kakšna oddaja, ki je bila vsaj za silo ampak jaz se res nobene ne spomnim. Čist tako mimogrede, zaradi vseh teh butastih oddaj (tudi na slovenskih kanalih) sem nehal gledati TV. Najprej sem se ga izogibal prižigati, kmalu sem se pa kar znebil televizorja in sem brez te neumnosti že skoraj deset let in še dobro, ker kar pripovedujete mora biti grozno!

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
438
36
28
Citat:
e kak dokaz da so?
dokaz je, saj izkopanine pravijo, da so.....po laboratorijskih analizah naj bi bile stare 32000 let....zato se jih pa mnogi izogibajo, nočejo si priznat da so se naučili ali da so učili napačno zgodovino
bonk.gif

Citat:
Mislim je kak dokaz da jih ni?
alter scena je čisti dokaz da jih ni
evil.gif

pa še nekaj....piramide niso Medjugorje, kjer se dogajajo čudeži v obliki raznih "prikazovanj"....vsi "čudeži" v piramidah so znanstveno dokazljivi in izmerljivi...
cool-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs

ampak saj history ima fajn nekaj oddaj. med drugim tisto ko baldrick dela umazana dela iz preteklosti, še bolj fajn je ko baldrick skupaj z arheologi koplje po najdiščih. ena zelo fajn je bila tudi tista ko so gradili rimsko vilo v čim bolj avtentičnem slogu.
stvar sedaj menda stoji kot muzej. bi si kdaj veljalo ogledat.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.642
3.097
113
v lokalni ostariji
sixpower ne ne... včasih so bili dokumetarci. potem so pa vrli managerji pogruntal da folk rad gleda reality zadeve in so začel posiljevat z njimi... zdaj pa smo kjer smo

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.789
113
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
Citat:
e kak dokaz da so?
dokaz je, saj izkopanine pravijo, da so.....po laboratorijskih analizah naj bi bile stare 32000 let....zato se jih pa mnogi izogibajo, nočejo si priznat da so se naučili ali da so učili napačno zgodovino
bonk.gif

Citat:
Mislim je kak dokaz da jih ni?
alter scena je čisti dokaz da jih ni
evil.gif

pa še nekaj....piramide niso Medjugorje, kjer se dogajajo čudeži v obliki raznih "prikazovanj"....vsi "čudeži" v piramidah so znanstveno dokazljivi in izmerljivi...
cool-1.gif
Ja, grdi, grdi strici te izkopanine skrivajo in potvarjajo rezultate
hysterical-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Dokumentarci so tudi zelo dragi, kvazi reality crap pa praktično zastonj. Ni ga čez BBC, še vedno kvalitetne zadeve, predvsem tiste z Attenboroughom.