sedaj national geographic-bosanske piramide

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

7267350.jpg

evil.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Pogledal do konca. Prva in edina asociacija - zgodba o Butalcih v živo.
smile-1.gif

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Nat Geo pa počasi postaja isti kot history channel - ancient aliens, loch ness monster and the stonehenge itd.

Nazadnje urejeno:

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Vsi ti kanali, kot so National Geographic, History Channel pa Discovery Channel ... ti kanali bi mogli biti ukinjeni že par let, ker to kaj danes vrtijo na teh treh kanalih je niti s od sence ne tega, kar so vrteli 10 let nazaj ali več. Ena sama žalost. Pred 10. leti sem bil na tvju - na animal planetu pa Discoveryu 24 ur na dan ... danes teh programov sploh več ne gledam ... edino investigation discovery še kdaj pogledam, ker se "držijo" programa o čemer bi pač naj govoril ta tv kanal in pa animal planet ... Največja polomija je History ... kjer bi pričakoval oddaje iz zgodovine ... ne pa oddaje iz današnjih cajtov, kako skupaj sestavljajo avte itd ... res prava zgodovina.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.668
516
113
Da ne govorimo o garbage battles, pawn shops, pawn stars, pickers, baggage battles... wtf vse na isto foro kamor koli preklopis. Za kozlat. Edino kar je bilo pametnega zadnje cajte je bil cosmos

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ja, ali pa dva meseca nazaj nekje, ko sem nazadnje gledal discovery ... kaže neko mafijsko familijo, pa kako grozijo vsem po vrsti, terejo lastnino itd ... Še malo, pa bodo začeli snemati, kako za zabavo koljejo ljudi.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
ksz....
Tu NGeo ni veliko kriv. Na Butalce spominjajo oni bukseljni, ki za "đabe" kopljejo v hrib, ter njihov šef, ki sanja kao "svinja svoj kukuruz".
hysterical-1.gif

MMG, a je Fran Milčinski njega dni hodil tudi tam dol?
evil.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Na koncu bodo cel hrib izklesali v piramido, takrat bo šele pameten. Je pa pravi mojster izogibanja dejstvom in kočljivim vprašanjem.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.566
477
83
možno

SD kanalov praktično ne gledam.Ravno toliko mi gre skozi baker, da lahko prek Telekoma gledamo polni in mini HD istočasno.
Dejstvo je,da so se dokumentarni kanali krepko pokvarili v zadnjih letih. Pravzaprav je zmanjkalo top tem. Se pa z nekaj avtocenzure še vedno da najti zanimivo in realno temo. Tudi kak "reality" je včasih soliden. Kar je nastalo iz History pa je res obup. V zadnjem letu kar precej gledam Docu BOX HD. Kanal z ne preveč režiranimi oddajami. Mi bo manjkal ob prehodu na T-2 optiko... A zardi nekaj HD kanalov, ki jih T-2 nima ostati na bakru ni opcija.

Teme, kot ta iz naslova pa se pač vzame kot zanimivost. Presodiš ali drži vodo ali ne. Če je čas gledam dokumentarne kanale. S klubskimi športi ne zapravljam časa.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
nisem gledal ampak človek je kot vidim zelo sposoben. v vas bo pripeljal turiste. zaenkrat mu je vas že uspelo ponesti na "dokumentarec". namesto da pljuvate bi se morali naučiti kako pripeljati turiste v slovenijo. jaz bi tak "dokumentarec" dal kot učno gradivo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.996
113
pri taščici
Pa saj smo bili na discu kako gradimo super super predor na super super zahtevnem terenu, v izjemno hitrem tempu.
. O tem da je propadlo pri njegovi gradnji že kar nekaj izvajalcev ni bilo nič omenjeno.
Govora je o markovcu.