Menjava 95ah akuja na vsakem bmw servisu je 300e. V štacuni ga dobis mogoce za 270....Ja pa ne.
Ta fail jim je prinesel lepe denarce v blagajno.
Menjava 70 Ah akumolatorja na servisu je preko 300€.
V trgovino pa stane cca 130€
Govorim za EFB.
A to je neka nova uradna procedura? Registriral s tem gotovo nisi in aku ne bo drzal kot bi. Edino kar si dosegel je reset senzorja kota volana
A ti tudi šraufaš? Ker si isti kot en mehanik....ker ful narocate akuje v DE, a ne? No res jr, trenutno je tu v YU 240. Ne vem pa koliko je na servisu. Tudi ce je se vedno 300 se splaca ket ne sraufas, ti jo registrirajo, in je bmw, ki drzi vsaj 30 posto dlje
Ja z lahkoto....ker ful narocate akuje v DE, a ne? No res jr, trenutno je tu v YU 240. Ne vem pa koliko je na servisu. Tudi ce je se vedno 300 se splaca ket ne sraufas, ti jo registrirajo, in je bmw, ki drzi vsaj 30 posto dlje
Ja AMPAK tvoji diski in ploščice so FUUUL slabši od njegovih kupljenih v Eurotonu z rabatom.A ti tudi šraufaš? Ker si isti kot en mehanik.
Mi je za zavorne ploščice in diske (samo material) dal ceno 280 eur, pa sem ga poklical in ga prosil, če da normalno ceno. No, je ni. Z autodoca so me prišli 150 eur z vključeno poštnino. Delo sem mu itak plačal po tarifi.
A pol pa še karto za vlak pa v Švaberaj iskat lastnoročno?VARTA A5 Dynamic AGM Autobatterie (G14) 12V 95Ah | Batterie24.de https://share.google/2P38vKUVLD3uAONIz
Ja Ježek.
190€ pa res
No, Klijo? Bos povedal kako si kupil na bateri24? Ze veckrat baje...z lahkoto. Maš teto gor? Pol pa da v kuverto?A pol pa še karto za vlak pa v Švaberaj iskat lastnoročno?