Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Viole vam bodo v Mariboru naredile še veliko sranja. Na zadnji fuzbal tekmi Maribora bo spet pizdarija, pa bo Maribor dobil še kakšno tekmo pred praznim stadionom..
Mnogim, med drugim tudi meni, je žal, da ni več Juge, pravzaprav Golega otoka, kajti točno tja sodijo viole. Eno leto tucanja kamna na + 45 stopinj, potem pa pogojno 1 mesec nazaj domov. Če ponovi, naslednjič dve leti (in tako dalje).
Človekove pravice? Ne me hebat, za take barabe in idiote jih ne bi smelo biti!
Policaji da se bojijo? Seveda. Samo zato, ker je zakonodaja do barab žal tako mila, da lahko grozijo policiji.
Kaj je naredila strojanka pred mesecem na sodišču v Ljubljani? Fizično napadla pričo.
In kaj bi se strojanki zgodilo v Nemčiji, če bi naredila kaj takega? Takojšnja aretacija, pridržanje najmanj 24 ur, zaslišanje pri preiskovalnem sodniku in najmanj 3000 evrov kazni, če ne celo zapor. V Ljubljani pa se je (glej fotografije) policaj, ki je stal zraven, smejal...
Zelo smešno, če ciganija na sodišču tepe priče...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Malo pred naslednjimi voitvami se bo verjetno kaj v smeri omejitve viol naredilo. Župan bo obljubil varno mesto, zmanjšanje vandalizma..., policija pa bo mesec dni pred volitvami izvedla "obsežno akcijo", da bodo imeli mediji kaj za pisati.
Citat:
Uporabnik roza pravi:
Pozabite in pojdite naprej, tu ni druga.
Moj nasvet: Go on,...
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kakšen model somalije? Ni denarja za dopust, Pahor s svojimi proti kriznimi ukrepi vse zjebal.
Če vejo leta za podhranjenost, naj naredijo nekaj glede tega, jeboga bog!!!!!! Naj naredijo službo atraktivno in ponosno kakor drugje po svetu, kjer zaposleni s ponosom delajo/ opravljajo svoje delo. Kako je pri nas? Nek šnel kurz 6 mesečni pa neke budale sprejemajo medse, sej ni čudno, da ni več pravih policistov, kjer bi jih ljudje marali.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
naj se brat pozanima v kranju kje se dobi poceni bombe, pa naj vrže kakšno bombo
in zakaj so se ravno na njega spravili?
ni štajerc?
ima pa dobre kolege da ga samega pustijo
Hmmm pa kaj pol če ni štajerc? A zaradi neštajerizma ga morajo v bolnco spravt?
Sam res.
V čem je sploh fora, da so predvsem štajerci taki nasilni lokal patrioti?
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ja in koliko imamo res prijateljev in koliko znancev
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ja in koliko imamo res prijateljev in koliko znancev
Prijateolja mam jaz samo dva, tri, za katere bi dal 'roko v ogenj', pa oni zame verjetno tudi. Ostalo so kolegi....ni to isto...