Še mrtvim ne dajo miru

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zločin je relativna zadeva, moraš povedati konkretno katero kaznivo dejanje.
Nekaj je res takšnih, ki ne zastarajo, se pa pojavi zanimivo vprašanje, če je tedaj kakšno dejanje sploh bilo kaznivo po veljavnih predpisih, ker v vsakem primeru velja zakon, ki je milejši za storilca.

Jaz prijavim, če mi daš ti podatke in primerno odšteješ.
Ah lepo te prosm......A zdaj bi ti pa rad kar konkretne podatke od zločinca? Od kdaj je pa to spet potrebno? A ni dovolj, da se reče; na neznanem kraju, neznanega dne, na neznan način, z neznano puško itd......A za komunistične zločince se ne da spisat kakšno indično obsodbo? A na komunističnih sodiščih, to ne gre, indic pa to, kadar je komunistični zločinec v pitanju?
Podatke zločincev, ki jih potrebuješ za prijavo, pa imaš med prejemniki borčevskih penzionov. Kar lepo na delo. Saj veš, kako gre to. Najprej delo, potem pa plačilo. Razen če si ku*ba, potem je vrsti red pa obrnjen?

Lahko se poda tudi prijava zoper neznanega storilca, seveda... Zakaj čakaš?

Brez avansa se ne bo nič delalo.

Sem pozabil še to povedat.
Saj ni treba prijavit zoper neznanega storilca. Saj lahko prijaviš znanega storilca.

Kdo pa je ta "znani" storilec? pravljično bitje?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zločin je relativna zadeva, moraš povedati konkretno katero kaznivo dejanje.
Nekaj je res takšnih, ki ne zastarajo, se pa pojavi zanimivo vprašanje, če je tedaj kakšno dejanje sploh bilo kaznivo po veljavnih predpisih, ker v vsakem primeru velja zakon, ki je milejši za storilca.

Jaz prijavim, če mi daš ti podatke in primerno odšteješ.
Ah lepo te prosm......A zdaj bi ti pa rad kar konkretne podatke od zločinca? Od kdaj je pa to spet potrebno? A ni dovolj, da se reče; na neznanem kraju, neznanega dne, na neznan način, z neznano puško itd......A za komunistične zločince se ne da spisat kakšno indično obsodbo? A na komunističnih sodiščih, to ne gre, indic pa to, kadar je komunistični zločinec v pitanju?
Podatke zločincev, ki jih potrebuješ za prijavo, pa imaš med prejemniki borčevskih penzionov. Kar lepo na delo. Saj veš, kako gre to. Najprej delo, potem pa plačilo. Razen če si ku*ba, potem je vrsti red pa obrnjen?

Lahko se poda tudi prijava zoper neznanega storilca, seveda... Zakaj čakaš?

Brez avansa se ne bo nič delalo.

Sem pozabil še to povedat.
Saj ni treba prijavit zoper neznanega storilca. Saj lahko prijaviš znanega storilca.

Kdo pa je ta "znani" storilec? pravljično bitje?
Dvomim, da je pravljično bitje. Najbrž je to bitje bolj komunistično, ki prejema borčevsko penzijo..
Sem ti že zožil krog osumljencev.

I

Izbrisan uporabnik #488

A še vedno neznana oseba... kolektivne krivde ni v našem sistemu... tako da bo treba posameznika navesti

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
A še vedno neznana oseba... kolektivne krivde ni v našem sistemu... tako da bo treba posameznika navesti
Saj ti pravim, da bi ti to bolje zrihtal. Probaj pri Zemljariču, če bi on kaj vedel o tem.
Pravzaprav se lahko zmeniva za kakšen avans.
Povej kje te lahko dobim, da ti izročim kuverto.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Avans 1000 EUR, pridi v MB s podatki pa ti napišem.

snecer@gmail.com če te bolj točno zanima
Saj nisi drag. Si tako zanič al kaj? Sem ti mislil vsaj 5000€ curnit.
Podatke mi boš moral pa ti povedat, če hočeš, da bo denar prišel v prave roke.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po tarifi je 45,90 EUR takšno opravilo
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a ni tko, da je vsak nedolžen, dokler ni dokazano nasprotno. In vsak ima pravico do obrambe. Kako se bo en iz groba branil? Kako bo povedal svojo plat zgodbe?

Zdej ne vem, ampak me vseeno zanima, kako si stardec predstavlja da bo kdorkoli dokazal krivdo nekoga, k je pritisnil petelina ali izdal ukaz, ko pa za to nima tud najmanjših dokazov, razen govoric? Ukazi vsi tud niso bili stipkani, pa še če so bili, so lahko bili ponarejeni...

Kako bi tako sojenje izgledalo v praksi?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A tebi spet plošča preskakuje? prešaltaj na USB, nismo več v letu 45..pa tudi komunistov ni več, pridi izpod kamna že enkrat.
smile-1.gif
Namesto, da te moti, da pišem o neobstoječem povej raje kaj temi primernega
stupid-1.gif
Saj pravim, da še mrtvim ne date miru, pametnjakoviči..
grims-1.gif
Broz, Kardelj, Kidrič, ipd..so že mrtvi, vi pacienti naciji pa še kar praskate.

Ja, so proti mrtvim uvedli preiskavo???

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a ni tko, da je vsak nedolžen, dokler ni dokazano nasprotno. In vsak ima pravico do obrambe. Kako se bo en iz groba branil? Kako bo povedal svojo plat zgodbe?

Zdej ne vem, ampak me vseeno zanima, kako si stardec predstavlja da bo kdorkoli dokazal krivdo nekoga, k je pritisnil petelina ali izdal ukaz, ko pa za to nima tud najmanjših dokazov, razen govoric? Ukazi vsi tud niso bili stipkani, pa še če so bili, so lahko bili ponarejeni...

Sodnik in tožilev v isti osebi Leljak bi po hitrem postopku razsodil
evil.gif

stardec baje ima imena in dokaze, baje

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

V praksi gre to tako: Na neznan način, na neznan komunikacijski način, na neznanem kraju, neznana šnelfajerca......
Saj veš. Vse se da.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A tebi spet plošča preskakuje? prešaltaj na USB, nismo več v letu 45..pa tudi komunistov ni več, pridi izpod kamna že enkrat.
smile-1.gif
Namesto, da te moti, da pišem o neobstoječem povej raje kaj temi primernega
stupid-1.gif
Saj pravim, da še mrtvim ne date miru, pametnjakoviči..
grims-1.gif
Broz, Kardelj, Kidrič, ipd..so že mrtvi, vi pacienti naciji pa še kar praskate.

Ja, so proti mrtvim uvedli preiskavo???

finančno preiskavo...

Ne mešaj pojmov ali pa bodi dovolj natančen

Vse sem ti lepo obrazložil pa še kar v temo...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Sodnik in tožilev v isti osebi Leljak bi po hitrem postopku razsodil
evil.gif

stardec baje ima imena in dokaze, baje

Imena so baje znana. Dokazov pa baje ne rabiš. Saj se jih lahko baje indično obsodi. A ni tako, baje?

I

Izbrisan uporabnik #488

indic je dokaz, če še nisi vedel...

se bomo spet poučevali na alterju iz osnov?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

V praksi gre to tako: Na neznan način, na neznan komunikacijski način, na neznanem kraju, neznana šnelfajerca......
Saj veš. Vse se da.

to o čemer ti govoriš je ovadba.

To lahko ti narediš. Ali Snecer za tvojih 1000€.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
indic je dokaz, če še nisi vedel...

se bomo spet poučevali na alterju iz osnov?
Potem pa sploh ni nobenga problema.
Ajde na delo, dokler zločinci še prejemajo zločinsko penzijo, da bodo lahko sodnike in "pravnike" plačali.
Al je treba še dodatnih 600 jam odkrit?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Stardec ne bo naredil nič, sam ploza zdaj, ko se je spreobrnil..drgač mu pa "zločinska" ideologija ni prav nič smrdela, ko je imel od nje korist.
rolleyes-1.gif