Še mrtvim ne dajo miru

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
V komunističnem totalitarizmu je ogromno ljudi zgradilo hiše tako, da so si medsebojno pomagali pri delu. Danes sem jaz tebi pomagal pri vlivanju plošče, naslednji teden si ti meni pomagal pri zidanju stene.

Kaj takega so bili sposobni samo južnjaki, tapravi slovenci so si bli fouš, so prijavljali sosede na komunistični partiji, ta je preverila ali je osumljeni "naš" ali "njihov" nato so ustrezno ukrepali.

Splačalo se ti je biti "naš", si vsaj pridobil boljšo zaposlitev, dobil kako državno stanovanje, lahko si delal kar si hotel ker te je KP pustila na miru. In taki sluzavci danes jokajo za bivšo Jugo. To so tisti, ki jim ni bilo treba stati v vrsti za banane in mleko v prahu.
Si ti z Marsa? Na način, kot sem opisal je bilo v Sloveniji zgrajenih 90% enodružinskih hiš.

Ali si ti nakladač, ali pa jaz z Marsa. Ali pa moji starši, različni znanci in familija, noben ni dobil neke prave pomoči od drugih, za vse je bilo treba plačat. Prej te je pravi komunistični slovenceljski sosed prijavil KP, da imaš gradbeni oder postavljen 30cm na njegovi zemlji in so ti potem težili da ga podri.

Aja seveda če si bil pa v KP je dostikrat kakšna hruška z betonom "pomotoma" naložila beton na kamion in slučajno so ga odložili pri svojem človeku, ker seveda z betonom nimaš več kaj delat in ga je treba porabit.
Prav tako si na strešnike čakal celo večnost, razen če si bil član zveze komunistov si padel preko vrste in si imel kmalu strešnike na svojem dvorišču. Govorimo o letu 83 da ne bo pomote.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Glej tretjo (z besedo: tretjo) alinejo mojega posta.
Le kakšen človek si, da lahko pričakuješ dediščini od lopovov
stupid-1.gif
Ampak janšisti ste res
stupid-1.gif

Gre za hipotetičen primer in če bi mi slučajno kdaj zapustil kak sumljivec, raje rečem ne hvala.
Pričakujem od lopovov pa jasno, nič. Ker z nobenem nočem niti imet opravkov, se ne gibljejo v mojih krogih, jaz pa ne v njihovih.
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj je danes teleX-u?

Se mu je elektrika pokvarila in teče izmenično v kontra smer?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Glej tretjo (z besedo: tretjo) alinejo mojega posta.
Le kakšen človek si, da lahko pričakuješ dediščini od lopovov
stupid-1.gif
Ampak janšisti ste res
stupid-1.gif

Gre za hipotetičen primer in če bi mi slučajno kdaj zapustil kak sumljivec, raje rečem ne hvala.
Pričakujem od lopovov pa jasno, nič. Ker z nobenem nočem niti imet opravkov, se ne gibljejo v mojih krogih, jaz pa ne v njihovih.
smirk-1.gif
Le kako ti lahko nekaj zapusti nek sumljivec, če s sumljivci nimaš nobenega opravka
stupid-1.gif

Če pa imaš opravka v s poštenimi ljudmi (kot večina ne komunistekov
stupid-1.gif
) pa boš takšno dediščino sprejel.Potem pa pridejo komunisteki in zahtevajo, da dokažeš pokojnikovo legalno premoženje. Ko tega ne moreš, pa ti vse zaplenijo...
Sam bi bil zgrožen, ti pa boš verjetno ves vzhičen, razlagal, da je Janša kriv
bonk.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj je danes teleX-u?

Se mu je elektrika pokvarila in teče izmenično v kontra smer?
Verjetno je za ta odgovor merilec gatto bolj primeren. A kaj, ko še vedno išče kam gre moder kabel
hysterical-1.gif

Izmenična napetost teče eno pol periodo v pravo smer in naslednjo v kontra smer. Torej, se ni nič pokvarilo in gre vse v pravo smer- komunisti na smetišče zgodovine
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kot pravijo, da dobrega štromarja strese samo pokvarjen šnops.

No, tega niti šnops večne strese.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kot pravijo, da dobrega štromarja strese samo pokvarjen šnops.

No, tega niti šnops večne strese.
Kako pa se pokvari šnops
sprasujem se.gif

PS- da pa dobrega štromarja strese le slab šnops je pa prav tako neizpodbitna resnica, kot to, da vse kar komunist ima je nakradel, le vozniško je kupil.
stupid-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
24_voljamovka.jpg

bo treba omejiti
grims-1.gif
Sem se čudil od kot ji včasih stresaš, pa je sedaj vse bolj jasno. Le drži se tega, kar si zapisal pa boš mogoče nekoč le prišel k pameti.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
V komunističnem totalitarizmu je ogromno ljudi zgradilo hiše tako, da so si medsebojno pomagali pri delu. Danes sem jaz tebi pomagal pri vlivanju plošče, naslednji teden si ti meni pomagal pri zidanju stene.

Kaj takega so bili sposobni samo južnjaki, tapravi slovenci so si bli fouš, so prijavljali sosede na komunistični partiji, ta je preverila ali je osumljeni "naš" ali "njihov" nato so ustrezno ukrepali.

Splačalo se ti je biti "naš", si vsaj pridobil boljšo zaposlitev, dobil kako državno stanovanje, lahko si delal kar si hotel ker te je KP pustila na miru. In taki sluzavci danes jokajo za bivšo Jugo. To so tisti, ki jim ni bilo treba stati v vrsti za banane in mleko v prahu.
Si ti z Marsa? Na način, kot sem opisal je bilo v Sloveniji zgrajenih 90% enodružinskih hiš.

Ali si ti nakladač, ali pa jaz z Marsa. Ali pa moji starši, različni znanci in familija, noben ni dobil neke prave pomoči od drugih, za vse je bilo treba plačat. Prej te je pravi komunistični slovenceljski sosed prijavil KP, da imaš gradbeni oder postavljen 30cm na njegovi zemlji in so ti potem težili da ga podri.

Aja seveda če si bil pa v KP je dostikrat kakšna hruška z betonom "pomotoma" naložila beton na kamion in slučajno so ga odložili pri svojem človeku, ker seveda z betonom nimaš več kaj delat in ga je treba porabit.
Prav tako si na strešnike čakal celo večnost, razen če si bil član zveze komunistov si padel preko vrste in si imel kmalu strešnike na svojem dvorišču. Govorimo o letu 83 da ne bo pomote.
telex je očitno bivši komunist ker ga je partija pustila pri miru...