Še malo o rtv

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
itak, da niso prijazni....to so GAMAT.....OLOŠ.....4000 zaposlenih, od tega jih 2000 meša zrak, 1000 meša drek, 500 misli da delajo, nekaj 100 morda dela....in to je to.

Vlečejo pa naš, težko prislužen denar....Na 500€ plače se teh 12€ malo kratko, POZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sedaj je tako, kdor vleče socialno je oproščen....morali bi spremeniti kdor ima minimalno plačo oproščen...naj si iščejo svoje vire denarja za svoje ponovitve dnevnnikov iz 1991, pa razni HIDAKI pofukani mađaros......mene boli [censored] za manjšine.

Od RTV "gledam" morda samo še zjutraj ob 7....DOBRO JUTRO in pa nogomet.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.960
11.115
113
http://www.finance.si/forumi/?t=64211

hysterical-1.gif

To je tak butasto, da je direkt smešno
grin1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
RTV vedno rad komplicira, ko nekdo hoče odjaviti ali dokazati upravičeno neplačevanje. Tako sem jim jaz poslal dokaz o 100% invalidnosti neke osebe in so se zapičli v neko nejasnost v dokumentu kdo ta oseba je in sem moral dati dovoljenje za osebne podatke, da pogledajo v bazo. Potem so le videli, da jaz nisem 56 letna ženska v menopavzi, ki se rehabilitira po možganski kapi.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
upam, da se najde kak radikalec kot v Srbiji z bombo in jo odvrže na Kolodvorsko.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.112
6.325
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
itak, da niso prijazni....to so GAMAT.....OLOŠ.....4000 zaposlenih, od tega jih 2000 meša zrak, 1000 meša drek, 500 misli da delajo, nekaj 100 morda dela....in to je to.

Vlečejo pa naš, težko prislužen denar....Na 500€ plače se teh 12€ malo kratko, POZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sedaj je tako, kdor vleče socialno je oproščen....morali bi spremeniti kdor ima minimalno plačo oproščen...naj si iščejo svoje vire denarja za svoje ponovitve dnevnnikov iz 1991, pa razni HIDAKI pofukani mađaros......mene boli [censored] za manjšine.

Se podpišem pod to.

Tudi jaz ne gledam RTV Slo, razen smučanje in skoke. Prve lahko komot zamenjam s HRT, druge pa bom že na kakem drugem kanalu našel.
Zanima pa me kako je ta stvar urejena v drugih državah? Sem pa skoraj prepričan, da je po ostalih RTVjih kader dosti bolj racionalno izrabljen.

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
To je res banda. RTV gledam povprečno 20 sekund na dan ko listam med programi!!!!
bonk.gif
(še to je bolj v napoto!!)
Plačevat pa vseeno moram!!
stupid-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
Vsi, ki imate doma bilo koga, ki prejema socialno....prepišite priključek nanj......so pdfji na spletni.....in pošljjite še odločbo od socialne....pa boste oproščeni....:)

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

Tudi jaz ne gledam RTV Slo, razen smučanje in skoke. Prve lahko komot zamenjam s HRT, druge pa bom že na kakem drugem kanalu našel.
Zanima pa me kako je ta stvar urejena v drugih državah? Sem pa skoraj prepričan, da je po ostalih RTVjih kader dosti bolj racionalno izrabljen.

Clarkson pravi ponavadi: "Due to the unique way, BBC is funded, we've now run out of money...."
grin1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.258
1.403
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Se podpišem pod to.

Za Nemčijo ti povem da državna televizija na en in isti dogodek pošlje tudi po 7 svojih ekip. Je bila reportaža na enem Nemškem komercialnem programu. Bodimo veseli da naši niso tako neumni, da bi na en dogodek pošiljali 7 različnih ekip.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.782
180
63
ksz

jaz sem včeraj poslal odjavo, ker dejansko nimam TV aparata. Oz. nimam nobenega aparata, ki omogoča sprejem radio ali TV signala.
Bomo videli kako in kaj bo.
Zaj**** me je pa najemodajalka, ki je na moje ime prijavila RTV.

lp

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma dej... sej so nedotakljivi! še bolj kot tajkuni!

Mater, zdele med prazniki so me spet lepo grel... ene 3 filme so ponovili v teh prazničnih dneh!!! pa pišuka no, a je to normalno. Zakaj se noben ne upa po mizi udart, pa kej ukrent??? a se jih bojijo al kako??? sej je res, da so mediji zelo močni, sam da si pa kr vse dovolijo...

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Jest sem imel pred leti ob selitvi hude probleme. Sem odjavil TV iz starega naslova, poravnal vse obveznosti in se odselil. Po 3h letih dobim opomin za neplačanih 67.000 SIT???

Je.bal sem se par mesecev z njimi, ker imajo hudo nesramen pristop do vseh in vse po vrsti tožijo. Na koncu se mi je uspelo zdilat za okol 20.000 SIT, ker nisem imel vseh dokazil. Ampak prasci so mi vseeno pobrali denar, čeprav sem bil z njimi na 0
10.gif