A ko se je pa breme sfukanega in pokradenega gospodarstva preneslo na delavce , je blo pa vse v redu ???? , ....a je mogoče kvaliteta delavskega življenja in s tem seveda tudi zdravja ostala na nivoju , da se ni nikoli noben dohtar oglasil in strokovno obelodanil zdravstvene posledice nekvalitetnega delavskega življenja in s tem povezanih stroškov v bodočnosti?-,ki pa je že postala sedanjost in pomeni več materjalnih stroškov in zato manjše zdravniške plače za več dela.Citat:
A zato, ker je Slovencem v ustavi zagotovljeno zdravstveno varstvo, bi se sedaj breme izpolnjevanja te obljube moralo prenesti na izvajalce storitev?? Pa ne se hecat...
V pokojninski blagajni se nič ne špara in obrača, ker se vsa vplačila vrak mesec sproti porabijo za penzije, pa še država mora zraven nekaj iz proračuna primaknit.Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Men se zdi, da se s to pokojninsko blagajno še kakšne ceste gradi itd itd. ne samo dnar špara in obrača.
A tebi mora zdravnik posebej povedat, da sta kvaliteta življenja in zdravje povezana?Citat:
Uporabnik capl pravi:
A ko se je pa breme sfukanega in pokradenega gospodarstva preneslo na delavce , je blo pa vse v redu ???? , ....a je mogoče kvaliteta delavskega življenja in s tem seveda tudi zdravja ostala na nivoju , da se ni nikoli noben dohtar oglasil in strokovno obelodanil zdravstvene posledice nekvalitetnega delavskega življenja in s tem povezanih stroškov v bodočnosti?-,ki pa je že postala sedanjost in pomeni več materjalnih stroškov in zato manjše zdravniške plače za več dela.
Stegnali bi gobce dok je bil še čas !!!!! ,...zdaj je prepozno ,.....zato prevzamte svoj del bremena tega gnilega izkoriščevalnega komunajzkapitalističnega sistema.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
A ko se je pa breme sfukanega in pokradenega gospodarstva preneslo na delavce , je blo pa vse v redu ????
Taki nasveti so za mal višjo kasto , delavci nismo tak butasti ,da bi jih rabliCitat:
Ljudje ne poslušajo niti enostavnih nasvetov zdravnikov
"ne se na plaži pražit na soncu"
"ne tako zelo solit juhe"
JA!!!! Zahtevam da smo pred zakonom in zdravnikom vsi enaki!!!!!!Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
A ko se je pa breme sfukanega in pokradenega gospodarstva preneslo na delavce , je blo pa vse v redu ????
A je kdo rekel, da je bilo to vredu? Ne si sedaj izmišljevat stvari in mi polagat besede v usta. Tega nisem nikjer napisal. Ampak vsekakor pa dejstvo, da če so delavci sklonili hrbte, ne bo nikakršen razlog, da bi jih morali še mi. Po eni strani se ironično norčuješ iz komunistične ureditve, po drugi strani pa so te polna usta zahtev, ki predstavljajo točno to. "Dajmo bit vsi enaki. Naj vsi delijo usodo delavcev." Odloči se že enkrat, kaj bi sploh rad.
Citat:
Tu je pač stvar taka, da zdravniki ne bomo strelovod za napake upraviteljev sistema. Slednji so namreč neposredno povezani z voljo ljudstva na državnozborskih volitvah. Oziroma drugače povedano - če je javnost izvolila nesposobno vodstvo, ne bomo zdravniki plačevali za to napako. That's on you!
Citat:
Uporabnik capl pravi:če vam pa kej ne paše ,pa dejte odpovedi , mi bomo že cenejše , kitajske uvozli ....
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Na mojo veliko žalost precej Slovencev deli tvoje zgrešene predstave. Na tvojo veliko žalost pa se velika večina zdravnikov zaveda tega in samo vprašanje časa je, kdaj se bo zdravstveni balon v Sloveniji dokončno razpočil.
Oziroma, če se že ni.... (bomo videli, koliko zdravnikov bo sploh vrnilo soglasja in za kako dolgo). Če si vlada po 1. 1. privošči še kak podoben "hec", pa res nihče ne ve, kaj se bo zgodilo.
Alternativa.... well, ozri se malo proti ZDA. Denarja za zdravstveno oskrbo je vedno dovolj... glavna težava je v tem, ker ga nimajo vsi.
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
Sploh jim ni bilo potrebno toliko delati. Delajo več samo, da imajo večjo plačo in ne iz potrebe.( poznam jaz tudi zdravnika)
Jaz bi jih takoj kakih 500 odpustil, pa iz tujine uvozil zdravnike. Pa bi potem videli če bi še hoteli štrajkat.