SE G900,,,Kako se vam zdi?

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
En dan sem že uporabnik omenjenega telefona (prej P1i) in naj povem na kratko da sem zelo zadovoljen glede na poenastavitev menijev in bližnjic in navadne tipkovnice,,,všeč mi je tudi da qwerty je še tudi ,ampak samo na ekranu,če si jo zaželiš,,,ZAENKRAT POGREŠAM SAMO KOLEŠČEK OB STRANI,,,
confused-1.gif
Škoda da ga ni,,,
Ima kdo že kakšne izkušnje z G900?

LP

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
je že v redni prodaj v akcijo pa še sami nevedo če ga bodo dali
jaz ga uporabljam od maja pa sem zadovolen in sem ga kupo v prosti prodaji za 350€ in mi ni bilo žal

Nazadnje urejeno:

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
A tu gor lahko dam tudi to? :

Speed boost za UIQ mobilnik

Na ruskem forumu smart-se.ru so odkrili način, kako nekoliko pospešiti aplikaciji imenika in sporočilnega dela. Zadeva preverejeno deluje hitreje, čeprav ne pričakujte čudežev Namestitveni datoteki sta enostavni .sis, tako, da z inštalacijo in odstranitvijo ni problemov. Zakaj do pohitritve sploh pride, zaenkrat ne ve še nihče Postopek pa je naslednji:

(Če želite, se prej malo "igrajte" z imenikom in sporočilnim delom, da si boste zapomnili hitrost pred tem "tweakom")
1. Download dveh datotek
2. Namestite pips_uiq_1_2_ss.sis
3. Namestite stdioserver_uiq_1_0.sis
4. Ponovno zaženite aparat

No stvarco ki sem še zasledil, ki je zelo uporabna je ta, ki malo pospeši UIQ 3 telefone, mislim, da je ze to na tem forumo sm je nova verzija, ki je priporočam, saj se meni telefon dosti hitreje zaganja in je dosti bol odzivnejši.

Speed boost v1.3: Download
http://www.ipmart-forum.com/attachment.php?attachmentid=404023&d=1212602320
http://www.fileshost.com/en/file/51123/Speed-boost-v1-3-zip.html

Navodila:
1. Če imate prejšne verzije jo odstranite
2. Najprej inštalirajte pips_uiq_1_3_ss.sis
3. Potem stdioserver_uiq_1_3.sis
4. Ponovni zaženite telefon (če je potrebno)

p.s Razlika ni tako kot noč in dan vndar je opazna

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
skoda ker nima gpsa ter xenonskega flasha, drugace bi ga takoj menjal z mojim k800.

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
Zdravo!
smile-1.gif

Jaz sem včeraj kupil tale telefonček (se g900) in mi je zelo všeč... Vendar imam problem, ker symbian ni ravno moje področje...
Pa me nekaj zanim...
- če program zapreš s tipko "nazaj", ali ga zapre, ali deluje v ozadju? Glede na to, da če grem pod "upravitelj" mi tam pokaže programe, ki sem jih odprl...? Če jih ne zapre, ali obstaja kakšen program, da program zapreš z X oz. kaj podobnega?

Pa še nekaj... Ali se da ta telefon "formartirati" in na novo naložiti symbian gor? Pa kako?
tongue-1.gif
Tako kot na dlančnikih (WM)?
Upam, da kdo ve, kaj mislim...
wink-1.gif

LP

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.962
113
Tečejo v ozadju. eden izmed programov, ki lahko zapre aplikacije, je Sman. Nastaviš tipko, pa je. Jaz imam za to namenjeno internet tipko na p990 (ker itak odpre built.in brskalnik, jaz uporabljam opero mini). Stisnem enkrat na kratko, da mi zapre aplikacijo in en dolg stisk tipke, da mi zapre vse aplikacije, ki tečejo na telefonu, za katere nisem izrecno označila, naj jih pusti pri miru. Če je to to, ka iščeš.

Formatirati se seveda da, čeprav nima smisla. dobiš tisto nazaj, kot takrat ko si ga potegnil iz škatle. Vsaj to je formatiranje pri UIQ - tovarniške nastavitve torej. Obstaja pa tudi SE update service, kjer na novo naložiš cel symbian. Mišljen je za updajte FW, lahko pa narediš to kar si goraj napisal. zbrišeš symbian in ga na novo naložiš (pač updajtaš FW z isto verzijo, kot jo že imaš).

Kako pa je to na WM? me zanima, ker kot se zdi odhajam v ta tabor.

Nazadnje urejeno:

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
Uf, tale Sman pa ni kar tako... Že cel popoldan se trudim, vendar zaman... Pri namestitvi mi napiše !Paket uporablja zaščiten uid."?
Kaj to pomeni?
Je še kakšen drug program da ti zapre aplikacijo, ko končaš?

Glede WM-ja... Simpl kot pasulj
wink-1.gif

Tam imaš ponavadi tudi tipko hard reset, ki ti ppc povrne na čisto nulo
smile-1.gif