še ena o ksenonkah

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Jz sm meu v Civicu 5. generacije aftermarket kitajske luči z angel eyesi in hid kitom 6000 k! Meu sm jih not 3 leta, in nisem nobenega slepiu. Vem pa zato, ker mi nikoli ni noben blendal. Sm pa snop usmeru tko da ni motil nobenega, ampak dovolj naprej da sm vse dobr vidu.
Je bla pa razlika, med navadno lučjo in hidom kot dan in noč!!
smile-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
No te aftermarket ksenonke se dobr vid če mečejo v luft v megli ki jo mamo v kotlini že par dni
crazy1.gif

pa učer sm enmu mogu blendat k je mel naštiman da gleda strehe po bajtah ne pa ceste
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Lahko je eno ali drugo. Sicer izgleda kot da je žarnica kriva, je pa brez težav kriv lahko tudi balast. Skratka ne moreš vedet zagotovo dokler ne preizkusiš! LP

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
AvtoFun, predvsem sem upal, da se boš Ti oglasil
wink-1.gif
Sem sedaj priklopil direktno na akumulator in zadeva deluje. Kot kaže preko kabla, ki gre do H7 žarnice ne pride dovolj moči za zagon ksenonk... Verjetno bi bilo potrebno kabelj vleči nekje bližje izvoru, kar pa se mi skoraj ne zdi smiselno, saj nebi rad posegal v originalno napeljavo (rezal kable)...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Čudno saj na kabel pride 12V in tudi xenonski balast je 12V. Nisem ravno štromar tako da se tukaj ne bom "duval" ker ne delam montaž, vprašaj kakšnega elekričarja kje je "keč". Ampak očitno je nekje težava pri tej tvoji napeljavi.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Treba je vgraditi kabel z relejem. Ta kabel vleče štrom direkt iz baterije, original napeljavo pa priklopiš na rele, da le ta vklopi štrom iz baterije do balastov. Pri nas so takikabli zelo dragi cca 20€, isti kabli so na Ebayu 5€.