Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
najbolj čudno je to, da se še janševi niso oglasili, ker lepše prilike za udrihat čez vlado ne bi mogli imeti, pa škofovska konferenca, o moralnem razkroju. Čudno je to, čudno.

Saj če bi se omenjeni oglasili, pa spet ne bi bilo prav, kajne?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No mail od direktorja STA bom kar sem prilepil, da bo bolj ziher
smile-1.gif

imaš pa že novo bombo - tokrat SDS jaz bi tako, kot sem ti že napisal pred dnevi, ko niste reagirali: Predsednik republike bo spoštoval določila veljavne ureditve, po kateri lahko na vloženo ustavno obtožbo pisno ali ustno odgovori državnemu zboru. V odzivu urada Predsednika RS, ki ga omenja Tanko, tako ne gre za nikakršno podcenjevanje vloge zakonodajnega telesa, kar je vodja poslanske skupine SDS očital v sporočilu za javnost. Še manj gre za ciničen odnos do slovenskih državljank in državljanov, saj bo Predsednik republike spoštoval veljavna določila, ki urejajo institut ustavne obtožbe, čeprav še vedno meni, da so neutemeljene, argumentacija pa neresnična in žaljiva. do institucije predsednika RS in s svojimi odzivi na takšne pozive kot je današnji, ne namerava pripomoči k nabiranju točk posameznih političnih strank. Na bulmastifa pa odziv itak imate, ane? Bojan Veselinovič Direktor / General Manager STA <http://www.sta.si>

Toliko o vplivu države na medije...

2. okt 2007
3.807
2.288
113

.... policija išče tistega, ki je sliko objavil
smile-1.gif

.... fotoaparat Nokia 6303..... (ura in datum tudi štimata..... glej metadata)

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zadnje dni se pa domine podirajo ocitno!
smile-1.gif

Pa mi nikol ni bilo jasno kaj kresalka dela s fantom, ki ni nikoli mutiral:) Menda vsak po svoje...
smile-1.gif

Aja, zdej bo pa Lady Gaga - Bad Romance res pravi hit!
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.614
10.824
113
Citat:
Uporabnik haloski_pepek pravi:

.... policija išče tistega, ki je sliko objavil
smile-1.gif

.... fotoaparat Nokia 6303..... (ura in datum tudi štimata..... glej metadata)

policiji si izdatno pomagal, ker sami tega neb skapirali, 100%
smile-1.gif