Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
sodomíja -e ž (i) spolno
obèevanje z živaljo: sodomija
slaboumnega pastirja

predlagam titulo : slaboumni pastir
aplauz.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Fak, zdaj je govora že o sodomiji? A obstaja sploh še kaj nagnusnega, o čemer v tej aferi ni govora?
stupid-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
ksz
Slovenka leta na Preverjeno v prispevku o novih skenerjih na letališčih, tistih, ki te kao razgalijo, ko greš skozi, razlaga, kako po dozdaj znanih podatkih ne pripomorejo k boljši varnosti in kako bi jo motilo, če bi šla skozi tak skener. Sicer ne vem kdaj je bil prispevek posnet , ampak odlično sovpada z aktualnimi dogodki. E Rupar Rupar, kako prav si imel, ko si rekel da bo treba v parlamentu mednožja pogledat (pa še kje drugje tudi)!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mi smo najboljša država na svetu. majke mi. pisani smo k mavrica

otroc so na ekstaziju in ganđi
umetniki na ganđi in koki
zgube na koki in heroinu
duhovniki na otrocih
politki na psih.

raja pa sama sebe jebe v glavo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
A pri rdečelasih, pegastih, degenerirancih v irharcah, ki se med seboj v kleteh parijo, pri maši pa čistunstvo hlinijo?

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
najbolj čudno je to, da se še janševi niso oglasili, ker lepše prilike za udrihat čez vlado ne bi mogli imeti, pa škofovska konferenca, o moralnem razkroju. Čudno je to, čudno.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
zakaj se pa niso oglasili? pač ne moreš v lastno skledo pljuvati, ejga.
kritizirati zoofile, hkrati pa še vedno imeti malce kravjeka pod kožico, to neagre!

ob smrti so vsi govorili da je baričevič njihov osebni prijatelj pa to... in kasneje se razkrije da je slednji kratkomalo nor, izpirjen.
hmmm, saj poznate tisti rek: povej mi s kom se družiš in povem ti kaj si...

zelo slaba referenca, da ti je dober prijatelj ena nora izpirjena spaka, knede?