Se bo dvorana v Stožicah imenovala Darth Vader?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
In zdaj bo DARS zapiral ljubljanske obvoznice, da tovornjaki ne bodo mogli priti do stadiona?
Tole je pa v stilu Tomaža Ertla izpred 20-tih let

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Ampak enim pa te Stožice dogajajo kot Yosemitska dvojna mavrica...

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/OQSNhk5ICTI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/OQSNhk5ICTI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Pa na tem forumu je še normalno... v primerjavi s tem ,

Umru od smeha.
hysterical-1.gif

KOliko prahu se je dvignilo ob tem projekti, kar ne morem verjet. Itak pa se je že od vsega začetka vedelo, da nikoli ne bodo vsi zadovoljni z izidom projekta. Pa če bo dober ali slab. Jaz sem vesel, da ima prestolnica končno spodoben športni kompleks, ki se ju da izkoristiti tudi v druge namene (koncerti ipd...). Vsaka leva država je imela boljšo infrastrukturo, mi Slovenci v EU pa nek crap od crapa (govorim predvsem za prestolnico).

Kar se tiče plačevanja, nimam pojma kaj je v ozadju, kdo je komu dolžan...upam, da se poplača vse čimprej.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.

Vsako naslednje spamanje od te strani dalje bo primerno sankcionirano.

Lp
Peter

jello

Guru
22. sep 2008
10.294
3.919
113
Gledal sem slikce prejšnjih dni, ko so na nadtrešek okrog dvorane montirali plehnate trakove. Zdaj pa gledam slikce od danes, (tiste, ko so kamioni okoli dvorane parkirani) je pa na nadstrešku samo še hidroizolacija.
13.gif