Se bo dvorana v Stožicah imenovala Darth Vader?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da si fuknjen, vem že leta...

tvoje besede

pa še nekaj: če ti gradiš bajto moraš vse plačati.. v roku... kaj pa tukile

ni ti treba plačat v roku. noben te ne sili. ni zakona. ok

podpiram plačilno nedisciplino. ne, vsekakor ne, jo država podpira.

podpiram pa plačevanje za opravljeno delo.

zdej pa, a si bil nadzornik pri projektu, al pa govoriš o nečem o čemer nimaš pojma.
in še dejstvo..o poslu nimaš trohice znanja..lahko pa gremo v analizo tudi tega dejstva.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
no fuknjen si kvečjem ti. omejen. si dokazal...

ja moraš plačat. če ne plačaš te izterjajo. ker te lahko. me zanima koliko časa bi bil v hišui če je nebi plačal... da te vidimo... po tvoji teoriji mi ni treba plačat elektrike, vode... sej mi nič ne morjo... bom rekel da je veleum softi povedal da ni zakona po katerem moram plačat... da vidim...

eni si lahko privoščijo mahedracije... ker so veliki...

ti seveda veš vse. si vse znanje tega sveta požrl... si über... seveda... uf... se vidi... dejstvo je da na tvojo žalost eni vemo več kot ti pa te boli. sej ni problema boš tud ti kdaj ali pa ne prišel do znanja....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a voda in elektrika sta izvajalec, gradbinec?

a ti s svojim delom na črno lahko koga izterjaš? ne..pa lahko preveriva.

a si bil v stožicah zraven in veš kaj se dogaja? a si prepričan, da so vsa dela izvedena kot je bilo dogovorjeno? a je možno, da je grep sklenil dil z leko, a zarad recesje ne more spoštovat vsega. in ga je dal pred dejstvo, daj 500k krede ali ti ne morem plačat. sej veš, recesija. ti si pa v času recesije delal, sej drugače ne bi. leka je odpuščal po zaključku stožic. če ne bi delal za grep, bi že prej.

in danes mor aon z grepom razčistit situacijo, ne mi.

če pogledamo v znano zgodbo. podpisan popust 1,5% na robo v zameno za rešitev. pa zarad recesije preklican popust, enostransko, škoda po pogodbi ni plačana, pričakuje pa se, da bi druga stran kaj delal na pogodbi. a ni to mal huj k grep, k bo plačal 90%.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
sej ni panike. bom danes to mojim fantom povedal da je softi rekel da ni treba plačat. voda elektrika je priemr. enako je tudi s gradnjo doma. da te vidim kako ne boš plačal... če si nekaj na črno naročil te bo un zbil ko mačka. v vsakem priemru boš moral plačati. hitro. ne pa neki nategvat pa glumit glivo

kam pa je šel denar potem? če je toliko podizvajalcev neplačanih? a? sam da najdeš izgovor... lej dejstvo je da če nimaš dnarja ne greš delat. pika.

bom pa probal tvojo varianto. da vidim... ko bojo hotel dnar jih pa nate preusmerim..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
o kakih svojih fantih fantaziraš.

delaš v pisarni brez okna za mezdo, doma maš na fuš dva prdulčka in ti se primerjas s kom? ne me hebat no. posel ti je totalna neznanka. kompenzacija, zavlačevanje..v gradbeništvi je to dobro jutro. in spet, zoki nima nic s tem. prja je hilda s 25% deležem države. potem zidar, z državnim kešem na ac.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
KSZ

Se ze zacenja
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik softi pravi:
o kakih svojih fantih fantaziraš.

delaš v pisarni brez okna za mezdo, doma maš na fuš dva prdulčka in ti se primerjas s kom? ne me hebat no. posel ti je totalna neznanka. kompenzacija, zavlačevanje..v gradbeništvi je to dobro jutro. in spet, zoki nima nic s tem. prja je hilda s 25% deležem države. potem zidar, z državnim kešem na ac.

To ni posel, ampak poslovna goljufija.
Res pa je, da gradbinci pri nas drugače ne znajo.

PS: Zato z gradbinci delam samo s 100% predplačilom

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
joj softi kok ti veš... si pa res obveščen... sam škoda da nimaš pojma... aja sej res ti imaš ene fantazije sanje... ki so skregane z realnostjo... se opravičujem da dvomim vate ki si veleum na vseh področjih in vsemu... vse obvladaš med spanjem rešiš prevent, muro, sct pa še vegrad za povrhu

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:zdej pa, a si bil nadzornik pri projektu, al pa govoriš o nečem o čemer nimaš pojma.
in še dejstvo..o poslu nimaš trohice znanja..lahko pa gremo v analizo tudi tega dejstva.

Dejstvo je tudi da konkretno nakladas...
Ce nekaj ni ok pri izvedbi se zadevo reklamira sicer se placa. V roku, brez pretiranjega filozofiranja. Ce je valuta pregovorna fleksibilna zadeva (pa tukaj ne mislim na nekaj dni) to se ne pomeni da je to ok ali sprejemljivo. Ali drugace... Nepotreben objekt se gradi na neprimeren nacin in na koncu bodo vse skupaj placali revezi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A nista vidva kao kolega?
Sprašujem, ker čutim neko napetost....

Sem že jaz napovedal.

Mekani je Alkota povabil na jagnje, mu dal par kil pljučne, potem ga je angažiral za zemeljska dela, predvidevam da za bazen...

Ko je prišel dan plačila, je Mekanega uzela magla.