Se bo dvorana v Stožicah imenovala Darth Vader?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.162
1.951
113
Emona / Carnium
My point exactly je letel na "Res pa je, da gradbinci pri nas drugače ne znajo.".
Skozi to tezo pa si lahko sam odgovoriš na vprašanje o 100% predplačilu podizvajalcu. 100% je wet dream za vsakega podizvajalca...še posebej tistega, ki svoje delo opravi šalabajzersko...

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Zdaj pa na hitrco en piknik, pa Softija in Alkoholika skupej posest, pa bo.

Sicer s tega ne bo nč, zdej se vsaj ve, zakaj se piknika ne da izpeljat. Sej smo na tem forumu že vsi skregani med sabo (ok, "skregani", sej je virtualno), pa se niti pod razno nekateri ne bi strečali z drugimi, ker bi bla štala ...

Kar pa se tiče teme, je pa itak tako, da če maš vpliv, maš vse. Denar pride spotoma. Bistvena je pravilna pozicija, s katere vodiš vse niti, pa naj bo to po črki zakona, al pa po katerikoli črki, ki pride za črko Ž v naši abecedi.
Dvorana je nenavsezadnje optično privlačna (upam, da tudi finančno, z vidika prihodkov, seveda), kar pa je bistveno za LJ in SLO. Nečisti posli pa se seveda opravljajo tudi drugje. Morda je v primeru Jankoviæ to bolj transparentno, ker se niti ne skriva, kaj počnejo ...

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
OK pol.

Zdej mi je pa še manj jasno, od kje ta napetost ? V Iškem si bil videt dokaj normalen ...
tongue-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Vseeno ni potrebno otresati gobec po forumu in druge zaničevati, zato, ker nekaj veš o njemu. Se ti zdi takšen način komunikacije potreben?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

In zdaj bo DARS zapiral ljubljanske obvoznice, da tovornjaki ne bodo mogli priti do stadiona?

Mislim, kakšna kuhinja, sej tega človek sploh ne more verjeti. DARS bi lahko prekvalificirali kar v cestno vojsko. Gradbinci so, pa jebejo ostale gradbince.
bonk.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Se vedno bolje kot tisto kar bi jaz naredil - par tankov in bagrov, pa bi bil problem hitro resen.

(Pa se ne strinjam s placilno nedisciplino, ampak to pa res ni primeren nacin protesta. Naj grejo pa pred Grep/Gradis nasujejo par sleperjev smeti.)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

In zdaj bo DARS zapiral ljubljanske obvoznice, da tovornjaki ne bodo mogli priti do stadiona?

Mislim, kakšna kuhinja, sej tega človek sploh ne more verjeti. DARS bi lahko prekvalificirali kar v cestno vojsko. Gradbinci so, pa jebejo ostale gradbince.
bonk.gif

Dars so gradbinci? Lih toliko kot Grep. Sami še lopate nimajo. Podizvajalci gradijo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Severna obvoznica je zaprta za tovorni promet - pravi Bananistan

Po Jankoviæevih notah plešeta tudi policija in DARS. Kaj ima to sploh še zveze z demokracijo, preglednostjo delovanja itd?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ti pa Alko zajebancija ali resno? Spor mislim.

lej..z modelom imava različne poglede. to ni nič narobe. ali pač? groba sva..oba..jaz mislim, d aje kmet, [censored]..sam mu vseen spečem jagnje

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Za DARS komandirat je pa Jankoviæ premajhna riba. Bo kar nekdo nad njim, skrit za "splošnim družbenim interesom"

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zdaj razumem. Bratska ljubav, ti si starejši, on pa fizično večji. Pa dej že enkrat prešaltaj na prase, mrzla jagnjetina ni za nikamor.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz sem starejši in večji..on je širši in pametnejši.

midva jeva toplo jagnje. drgač se pa strinjam.

če bi..hm..dobil nekje pekač dimenzij 150 *80 recimo, bi spekel in dal v avto in prinesel na piknik. višina pekača 10 cm. rostfrei..to bi rabil.

no..pa smo pri odojku..sranje

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Za DARS komandirat je pa Jankoviæ premajhna riba. Bo kar nekdo nad njim, skrit za "splošnim družbenim interesom"
Kot kaže je Jankoviæ zadosti velika riba - seveda ne dvomim, da se na današnji tiskovni konferenci ne bo sprenevedal, češ da o tem ničesar ne ve.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Vse poti vodijo do praseta.

Ja kaj pa tisti tvoj famozni roštilj? Koliko ti zmanjka cm? Pa ne mislim za Jedino.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.665
2.412
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Po Jankoviæevih notah plešeta tudi policija in DARS. Kaj ima to sploh še zveze z demokracijo, preglednostjo delovanja itd?

Pred tema stavkoma sem te imel za pametnega, ampak politično na nepravem bregu.

Tu pa si ga pušnil.

Lp

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Pred tema stavkoma sem te imel za pametnega, ampak politično na nepravem bregu.

Tu pa si ga pušnil.

Lp
Zakaj že?