Sem dobil eno folijo preko bolhe. Mislim, da sem imel popolnoma enako na telefonu (nexus S) in tam sem bil z njo zelo zadovoljen, na tablici pa nikakor, ker ne. Gre namreč zato, da ima tablica veliko večjo površino od ekrana telefona in je zato nemogoče vse mehurčke ven spravit, sploh, ker ti med namestitvijo garant kak prahec vmes pride, ki naredi mehurček.
No ja vsaj meni ni uspelo, pa načeloma veljam za zelo natančnega kar se teh zadev tiče, zato sem folijo odstranil. Sedaj upam, da je steklo ekrana dovolj dobro da ne bo preveč prask čez nekaj časa gor
Etuija tudi nimam, imel bi nekaj takega kot ima iPad, da bom pa v neko usnje oblačil in naredil tablico enkrat debelejšo pa tudi nočem, ker sem zadevo ravno zato kupil, ker je za tisto kar rabim idealnih dimenzij. Tanjša od iPada, 1x lažja, ekran pa tako velik, da gre tudi v malo večji žep.
Je komu uspelo folijo na kako tablico spraviti popolnoma brez mehurčkov in da se čez folijo res dobro vidi?
Sem pa kupil še USB OTG priključek in moram rečt da je zakon zadeva. Vstaviš USB ključ v tablico in se ti tako kot na PCju kar odpre folder z vsebino ključa. Priporočam!