Predvsem je bedno tvoje sovraštvo, ki ga zlivaš po tipkovnici.
"Izgovor" pa velja, kar so potrdila sodišča. Zdej pa joki
"Izgovor" pa velja, kar so potrdila sodišča. Zdej pa joki
Še enkrat ponavljam: zasran je bil upravni postopek. Notranje ministrostvo je vsekalo bližnjico, popolnoma brez potrebe, posledice pa plačujemo še danes. Sploh ni problem izbris kot tak, problem je, kako je bil izveden. Šlampasto in nelegalno.Pravno gledano je tako kot je reklo sodišče. Se pa strinjamo, da pravici NIKOLI ni dosojeno na sodišču. Še R. Golob je jokal nad sodbo US glede RTV-ja. In vsi, vklučno s teboj, vemo da so si ubrisanci sami krivi in nismo dolžni mi, kot davkoplačevalci plačevati odškodnine. Če sem odkrit pričakujem vsaj polovico Srbije, da pride po svoj del pogače, krivi ali ne.
Mojega so jebali, ker se je rodil Slovenki in Hrvatu, ob rojstvu pa sta mu dala jugoslovansko narodnost. Kao bratsvo i jedinstvo.Ne bluzi, mojega sodelavca so kar nekaj časa jebali, ker je bil slučajno rojen v Beogradu, sicer slovenskim staršem.
Svetovni rekorder biti v komi!No vsi ki tako zagovarjate izbrisance. Konkretne primere na plano, zakaj si niso mogli uredit statusa.
Evo moj. - Bil je v komi in se prebudil prepozno.
Dogajajo se na obeh straneh. Že 4 strani pa še nihče ni napisal "vzemi si dva domov če ti je toliko do njih".
Mislim, kako beden izgovor. Približno tako beden kot "Janši (ali vstavi poljubnega obsojenca) nismo mogli vročiti sodni poziv". Se res nisi mogel kaj bolj pametnega spomnit?
Ravnokar si to sam naredil. Ti citiram še kakšen tvoj predlog kako naj si migrante, pedre, nevladnike, cigane, upokojence, izbrisane (vstavi poljubnega in trenutnemu navdihu ustreznega sovražnika) vzamemo domov če so nam tako všeč.Tvojega sovraštva pa res ni potrebno projecirati na druge.
ti še 1x povem (ne zagovarjam izbrisancev kr tko, k vem za marsikoga k ni hotu bit slovenac): nima veze, zakaj niso mogli ali niso hotli. zajeb je bil na drugem koncu.No vsi ki tako zagovarjate izbrisance. Konkretne primere na plano, zakaj si niso mogli uredit statusa.
Evo moj. - Bil je v komi in se prebudil prepozno.
Ti citiram še kakšen tvoj predlog kako naj si
Ravnokar si to sam naredil. Ti citiram še kakšen tvoj predlog kako naj si migrante, pedre, nevladnike, cigane, upokojence, izbrisane (vstavi poljubnega in trenutnemu navdihu ustreznega sovražnika) vzamemo domov če so nam tako všeč.