sava-made in poland-wtf

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.535
72
48
Kranj
Vozim dva avtomobila, ki imata zimske montero2 in 3 in je pri dvojki podoben občutek kot pri S3 v ostrih ovinkih po mokrem čutiš, da se avto ne drži dobro ceste medtem, ko je montero3 v takih razmerah tip-top.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
montero 3 mam na drugem avtu in recimo v vremu kot je sedaj je enako kot da bi se vozil po ledu.gume so za en kur.ac.isto sranje kot sava

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.535
72
48
Kranj
Ja ne vem kaj naj ti rečem imam jih en mesec in sem že ene parkrat moral na hitro in kar močno zabremzat v dežju pa se tudi ABS ni vklopil. Edino, če v različnih državah uporabljajo drugačno zmes kar pa dvomim. Moje so made in france dvojka so pa iz Turčije.

Skiny

Alternativni tehnik
15. okt 2007
48
0
6
KK
Savinih gum zaradi slabih izkušenj že nekaj let ne vozim, a sem zadnjič v trgovini iz firbca preveril poreklo - eskimo HP 205/55/16 je bila "Made in Germany". Zdaj pa bodi pameten, če lahko...
17758-icon_confused.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Brigeston letne ,ki jih imam na novem avtomobilu so Made in Poland .

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.174
113
Eh če že... gremo se kdo ma daljšega koorca.

Enkrat sem na starem cliotu imel savino efekto, pa je bila guma jajčasta tako da sem se peljal kot v traktorju, seveda je na njej pisalo made in Poland. Tako da od tistega časa sem se odločil da Poljskega sranja nikoli več ne dajem na noben avto.

Na sedanjem avtu pa vozim savo S3 dimenzije 205 55 16. Sicer nebom trdil da je guma na splošno super, je pa super na snegu, na dežu pa se mi tudi ni zdela posebej kritična. Res pa je da sem dobil občutek, da je drugo sezono bila na dežu boljša kot prvo. Zgleda da je bolj trda ratala... Ampak to je samo občutek. Sigurno pa je da je kakšen GY Pirelli itd mnogo oboljši. Samo cena pri kompletu 4 gum se pa tudi razlikuje za dobrih 200 eur.