Citat:
Uporabnik Marauder pravi:
Pravičnost... Pa glede interneta... Pa vinjet... Greva z katerimkoli zagovornikom vinjet jest... V tanajdražjo restavracijo v Sloveniji... Jaz jem kaviar, jastoge, pijem najdražja vina in šampance, zagovornik pa je solatico in pije vodo... Na koncu deliva račin na pol... Sej smo prijatli ki si delimo stroške... In tako dan za dnem... Bomo videli ali se bi strinjali dolgo čas s tem! Enako je z vinjetami! En ki je sedaj zapravil 3k€ na leto napram enemu ki je zapravil maksimalno 10€ na leto. Oba morata plačati 55€...
Maš prav. Moj primer iz realnega življenja je "brezveze".
Tvoj izmišljen pa mi je odprl oči.
Bom takoj še danes odpovedal AmisDSL, ker sem vsa ta leta plačeval nepravično !
Le kako nisem videl, da delam narobe.
Zakaj sploh folk to naroča ?
In zakaj to Amis (in drugi) ponuja. Če pa ni pravičen.
Pa zadnjič sem v gostilni pustil pol golaža, ker nisem mogel pojesti. Pa so mi nepravično zacolali za ves golaž !!!! Več ne grem tja nikoli !
Pa karta za Festival Lent. Sploh ne rabim govorit. Isto plačaš, pa če greš enkrat, dvakrat, trikrat ali vsak dan. O Bog zakaj ? ZAKAJ ??????
Pa še to. Sem šel zadnjič v kopališče. Večino časa sem se sončil, enkrat pa sem šel za 5 minut v vodo se ohladit.
In kaj izvem naslednji dan !??!??
Precej folka je kupilo isto karto za isto ceno kot jaz, pa se je ves čas kopal v vodi !!!!!
Kak to sploh lahko pustijo ?
To je sigurno v nasprotju z ustavo ! Zahtevam GPS enoto in sensor vlage za vsakega kopalca ! Da se pravično zaračuna uporaba kopališča. Pravica mora bit. Ne moremo živeti v anarhiji, no. Naj nekdo pomisli na otroke !!!
(še milijon primerov bi lahko naštel...)