Satelitska TV

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.942
7.238
113
Danes sem se pogovarjal z znancem in me je kar nekako navdušil za satelitsko TV. Sam sem naročnik TV s katerim sem zadovoljen, vendar pa bi si želel še kakšne dodatne Tv programe, ki jih T-2 nima. Malo sem brskal po netu in odvrnilo me je, ker je baje da kao neka naročnina vsak mesec. Znanec pa mi je govoril, da on ne plačuje ničesar. Da je sam pred časom kupil anteno v OBI-ju, jo sam zmontiral in sedaj dela vse BP. Zanima me, kja je sedaj res? Ali je potrebno plačevati naročnino, če uporabljaš satelitsko anteno? Kaj je najboljša opcija, oziroma, če se ta zadeva sploh izplača?

Lep pozdrav

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.942
7.238
113
Citat:
Uporabnik maremm pravi:
http://forum.sibila.si/

Na kratko sem preletel malce tale forum in baje da, se satelitska TV ne izplača, če ne vzameš TOTAL TV. Torej je povezano z naročnino in programi, ki jih gledam že preko T-2. Mene zanima predvsem brezplačni programi, kateri so, ali je uredu zadeva, ali je res brez veze?

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Brezplačni so v glavnem nemški na astri drugače če pa hočeš imeti res veliko programov moraš montirati motor za vrtenje krožnika. Potem lahko vidiš se kakšno Meka TV.
cool-1.gif
Jaz sem to včasih imel, ko se je še dalo piratsko gledati premiere de. Ko si vnašal ključe. Zdaj pa dela samo še preko card sharinga, kar dela, samo za to pa rabiš poseben sprejemnik, in še ti moraš ponavadi kaj sherati, ne vem nisem več v teh vodah.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.942
7.238
113
Tudi sam sem imel pred več kot 15-imi leti satelitsko TV z motorjem, katero sem tudi kmalu prodal za polovico cene. Danes me zanimajo predvsem brezplačni nemški programi!

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.942
7.238
113
Tole vse je brezplačno? Torej lahko samo montiram krožnik in gledam večino teh programov?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Odvisno, katere jezike razumeš. Glej http://en.kingofsat.net/satellites.php

Ponavadi se za brezplačne programe obrne anteno na 13E (Hotbird), 19.2E (Astra 1) za nemške in 28.2E (Astra 2) za britanske programe. BBC/Freesat programov z 28.2E pri nas ne boš dobil, če nimaš 3m krožnika...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.942
7.238
113
Katere nemške programe največ spremljate, oziroma so najbolj zanimivi?

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
sam imam poleg amisa se sat z vuduo reciverjem in placanim card sheringom ki sicer ni legaln ampak mislim da pri nas ni uradno prepovedan card sering me stane 100 eur letno...

na sat gledam samo hd kanale ter nemski in italjanski sky paket ter primafila fajn je ker na obeh lahko izklopis sinhronizacijo in gledas v orginalnem angleskem jeziku, podnapisov seveda ni...

filmi so v hd vecinoma ponavljajo en dan en film to pomeni ce siga zamudil ob 15 uri ga gledas ob 20, ali 22 ih

v glavnem nimam ravno casa dosti gledat tv

takrat ko bi pa ga le rad gledal imam izbiro tako kot treba in v hd kvaliteti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Katere nemške programe največ spremljate, oziroma so najbolj zanimivi?

Pro 7 (nadaljevanke, filmi), Kabel1 (kavbojke /starejši filmi), RTL (talk showi, rumene novice, za ženske fino), Super RTL in KIKA (risanke/nadaljevanke za otroke).

Včasih še ZDF/ARD/ARTE za kak dokumentarec v HD in ORF 1/2 za kak film brez reklam.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
dej mal več povej o tem card sharingu? Kje se to da kupit in vudu box... to če prav razumem dela preko neta?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Internet je obvezen ja. In ne gre za vudu box, ampak za VU+ sprejemnike. Trenutni modeli so Vu+ Solo, Duo, Solo2, Ultimo in Uno. Najboljši trenutno je Solo2. Cardsharing pa se dobi preko podtalnih kanalov, to ni problem sploh.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Internet je obvezen ja. In ne gre za vudu box, ampak za VU+ sprejemnike. Trenutni modeli so Vu+ Solo, Duo, Solo2, Ultimo in Uno. Najboljši trenutno je Solo2. Cardsharing pa se dobi preko podtalnih kanalov, to ni problem sploh.

tocno tako

osnova je se vedo dobri stari kroznik

potrebujes se reciver dreambox ali vu ali kak drug primerek .... internet in kanal preko katerega tale reciver dostopa do kod ki odklepajo zeljene kanale

v njuskalo vpises card shering in najdes par ponudnikov

sploh pri nasih juznih bratih je card shering zlo popularen