Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Samo če tisti dve sliki primerjaš, vidiš, da ima v temnem Samsung več detajlov (tunel), ker je sliko dosvetlil, če bi jo spravil na enak nivo, kot panasonic, bi bile črte tudi pri njem bolj povdarjene.
Torej kot nakup priporočate bolj Samsung WB650, kot pa Panasonic DMC TZ10 ali TZ7 recimo? Prebral sem kar nekaj mnenj na netu in večina se jih bolj nagiba k Panasonicu. Na Youtube pa je test posnet, kjer pa pljuvajo Panasonic. Komu sedaj verjeti? Osebno mi je Panasonic lepši, vendar bi raje kupil TZ7, ker sem gledal primerjavo med TZ10 in TZ7 in je sedmica boljša,. JBG
-malo sem se igral z funkcijo mapview in naložil karte celotne europe cca.1GB - seveda slovenije ni med njimi
-ko sem potem naredil par posnetkov z geotagingom sem začudeno ugotovil, da imenovanje lokacije manjših krajev pri nas vseeno deluje
-zgleda da imajo v baznih mapah dobro pokrito tudi slovenijo
-stvar tudi zna biti zanimiva, če recimo kam potuješ saj imaš fotoaparat večino pri sebi in lahko pogledaš, če je okoli kaj zanimivega (muzeji, restovracije, itd) , ker je notri tudi veliko POI-jev
imam vprašanje kako oz. kje se da videti kateri firm. imaš gor naložen, ker "baje" obstaja več firm. za ta aparat, malo sem bral navodila in klikal po menijih ampak ga ne najdem
Citat: Uporabnik WeWatchingYou pravi:
imam vprašanje kako oz. kje se da videti kateri firm. imaš gor naložen, ker "baje" obstaja več firm. za ta aparat, malo sem bral navodila in klikal po menijih ampak ga ne najdem
no poleg zgornjega vprašanja me zanima, kako je z označevanjem datotek - zaporedna št. posnetka, ker recimo prej na sony-u ko sem zbrisal slike ali pa formatiral kartico je aparat označeval naprej po vrsti, dočim tukaj na samsungu gre vedno od začetka
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.