Samsung S10

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.227
1.366
113
Kaj za vraga delate s svojimi senzorji za prste, da pritiskate 10x? Jaz vzamem svojega s6 iz predala in vklopim, odklene s prve.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Čudno, da na starem Note3, brez kakršnega koli rota deluje:fredi:
Ne bo slo, aplikacije ki bi ti brez roota omogocila da kjerkoli dvojno tapnes in se telefon prizge ni. Imas appe ki ti na lockscreenu narediju neke mini krogce in moras ravno na tisti krogec tapnit in hkrati ti vsilijo ali onemogocijo AOD. Skratka vse zivo sem poskusil na S7 pa ni bilo opcije da bi delovalo kot je treba. Vse konkretne aplikacije so bile root requied.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Mene pa zanima, če mogoče kdo ve ali bo s10-ka imela že podporo za 5g lte omrežje?

hermann

Guru
19. mar 2014
9.657
6.519
113
Kaj za vraga delate s svojimi senzorji za prste, da pritiskate 10x? Jaz vzamem svojega s6 iz predala in vklopim, odklene s prve.

Dober si. Pred leti, ko sem še imel s6, vem da nisem imel vklopljenega readerja več ko pol ure. Ni imelo smisla 10x poskušat. Pri novejšem huaweiu isti prsti delajo iz prve v trenutku :p

• Všeč mi je
Reactions: Cash

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.227
1.366
113
Dober si. Pred leti, ko sem še imel s6, vem da nisem imel vklopljenega readerja več ko pol ure. Ni imelo smisla 10x poskušat. Pri novejšem huaweiu isti prsti delajo iz prve v trenutku :p

Nevem, mogoce si failal pri konfiguraciji prsta? Meni dela (je delal) od vsega zacetka. Sicer res pocasneje od teh danasnjih strojev, vseeno pa veliko hitreje kot odklep s kodo.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.852
1.557
113
Notranjska
123, ravno danes sem se menil s frendom in mu samo omenil prstni skener pri Samsungu in ne bos verjel, kaj je rekel...da je za en Kulac...pa se ne lazem. Prisezem pri edgu, ki ti je tako pomemben.
In moj bivsi kitajc ima boljse prstne skenerje, pa ce se na glavo postavis...sej ves, izven serijske...take, ki delajo!

res je na mojem S7 tudi ni bogve kaj delal. Na mate 20 pro je bolje vendar pravijo da so modeli ki so imeli senzor zadaj bolje delovali.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ja sj. Kitajc morda odklene na vsak prst. Saj zato pa je da odklene.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.322
151
63
Ja sj. Kitajc morda odklene na vsak prst. Saj zato pa je da odklene.

Morebiti. Ampak meni niti na S7, niti na P20 otroci in vsi, ki so poskusili, niso odklenili. Mi je pa S7 odklepal počasi in velikokrat tudi ni uspel (recimo 1 od 10), P20 pa odklepa hipno in skoraj ni zavrnitve. No, dokler sem ga imel. iphone XR je pa muka posebne vrste. Če telefon primeš v roke, potem ni težav. Ampak v avtu ga imam v nosilcu na nivoju avtoaradia in pod takim kotom pa ne odklepa, ko pogledam vanj ;).

Jernej

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Morebiti. Ampak meni niti na S7, niti na P20 otroci in vsi, ki so poskusili, niso odklenili. Mi je pa S7 odklepal počasi in velikokrat tudi ni uspel (recimo 1 od 10), P20 pa odklepa hipno in skoraj ni zavrnitve. No, dokler sem ga imel. iphone XR je pa muka posebne vrste. Če telefon primeš v roke, potem ni težav. Ampak v avtu ga imam v nosilcu na nivoju avtoaradia in pod takim kotom pa ne odklepa, ko pogledam vanj ;).

Jernej
Ok. Dobro. Daj ti povej koliko ti sploh pomeni to odklepanje s prstnim odtisom? Ga dejansko potrebuješ? Saj če ti telefon ukradejo je itak vseeno kakšno zaklepanje imaš.

• Všeč mi je
Reactions: Mirko
I

Izbrisan uporabnik 17097

Ne bo slo, aplikacije ki bi ti brez roota omogocila da kjerkoli dvojno tapnes in se telefon prizge ni. Imas appe ki ti na lockscreenu narediju neke mini krogce in moras ravno na tisti krogec tapnit in hkrati ti vsilijo ali onemogocijo AOD. Skratka vse zivo sem poskusil na S7 pa ni bilo opcije da bi delovalo kot je treba. Vse konkretne aplikacije so bile root requied.
Sicer pa lahko to resiva enostavno, daj link do te famozne aplikacije :fredi:
Ajd ne pametuj, če nimaš pojma. Sorry za pozen odgovor toda sem ravnokar iz službe tako, da sem šele sedaj to videl.
Ena od mnogih.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson
Ravnokar naložil samo zate, deluje brez problema na starem Note3. Če verjameš ali ne mi je pa čisto vseeno. Preizkusi sam. Drugega Samsunga nimam za preizkus. Predvidevam, da deluje tudi na ostalih novejših.
Nobenega roota, vse kar je na njem izven serijsko je nova launcher. Deluje kjer koli tapneš nobenega krogca :zavijazocmi: cel kup dodatnih nastavitev pogleda, prikazuje vse kar hočeš nastavit od ure,datuma, obvestil...res da za kakšne boljše clock style in ostale bombončke potrebuješ pro verzijo toda že ta ima cel kup nastavitev, ki so več kot dovolj samo poigrat se je treba. Deluje z zaščito (recimo vzorec) ali brez.
Tako da...:fredi:
Saj vem kaj boš rekel, da je to verjetno šele pred kratkim izšlo, toda to ni res, ker sem imel že pred leti nameščeno (ne to ta isto) neko drugo, ki je prav tako delovala, res pa, da ni imela toliko nastavitev kot recimo ta. Pa jih je na GP še cel kup, ki sem prepričan, da tudi delujejo, toda se mi sedaj ne da tebi dokazovat, mislim, da je to dovoljšen dokaz.:kiss:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ajd ne pametuj, če nimaš pojma. Sorry za pozen odgovor toda sem ravnokar iz službe tako, da sem šele sedaj to videl.
Ena od mnogih.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson
Ravnokar naložil samo zate, deluje brez problema na starem Note3. Če verjameš ali ne mi je pa čisto vseeno. Preizkusi sam. Drugega Samsunga nimam za preizkus. Predvidevam, da deluje tudi na ostalih novejših.
Nobenega roota, vse kar je na njem izven serijsko je nova launcher. Deluje kjer koli tapneš nobenega krogca :zavijazocmi: cel kup dodatnih nastavitev pogleda, prikazuje vse kar hočeš nastavit od ure,datuma, obvestil...res da za kakšne boljše clock style in ostale bombončke potrebuješ pro verzijo toda že ta ima cel kup nastavitev, ki so več kot dovolj samo poigrat se je treba. Deluje z zaščito (recimo vzorec) ali brez.
Tako da...:fredi:
Saj vem kaj boš rekel, da je to verjetno šele pred kratkim izšlo, toda to ni res, ker sem imel že pred leti nameščeno (ne to ta isto) neko drugo, ki je prav tako delovala, res pa, da ni imela toliko nastavitev kot recimo ta. Pa jih je na GP še cel kup, ki sem prepričan, da tudi delujejo, toda se mi sedaj ne da tebi dokazovat, mislim, da je to dovoljšen dokaz.:kiss:

Ok preizkusil, deluje. AMPAK povozi ti oz. na racun tega moras izklopiti original integrirano AOD aplikacijo. Stil ure pač je kakršen je, vprašanje pa koliko baterije bo to pojedlo za razliko od Samsung AOD aplikacije ki požre cca. 1% na uro. Torej v mislih sem imel "double tap" ki deluje neodvisno, brez da ti karkoli spreminjs oz. izklaplja. Definitivno ga preizkusim.