Jah. To smo že ugotovili da imaš velike probleme s tvojimi prsti. S7 edge ti niti ni uspelo pravilno držati s tvojimi morda izvenserijskimi prstiNo, sem ga ravnokar izklopil pri Galaxyu A8 2018, ker mi sedaj nikakor ni hotel v 10 poskusih odklenit. Ne vem, zakaj mi je Huawei in Xiaomi vedno deloval superiorno. Pa ni fora v slabem posnetku prstnega odtisa, ker mi drugače odklene tudi v prvo, ampak, da se bom jebal s tem, da mi enkrat odklene, enkrat pa ne...ni to to...
Moraš vedeti da ti in ostalih 5 na Alterju niste večina ker je Samsung vodilni proizvajalec pametnih telefonov in sicer ima okoli 20% svetovno prodajo, daleč zadaj je jabuk in še bolj bolj zadaj je tisti tvoj kitajc.Ne vem, če si opazil, ampak večina folka se pritožuje čez edge.
Daj začni brat pa študirat zraven? Govorim o Galaxy S-u in ne o Nokiji, Huaweiju, HTCju, ....blablablaDouble tap sem imel jaz ze pri Nokiji N9 nevem kolko let nazaj...
Jaz pravim vsakomi svoje. Tebi pač tak aparat odgovarja, kar ni nič narobe.tukaj sploh ni faktor, kdo si lahko kdo si ne more. ampak faktor brezveznega telefona, ko ti telefon za 300-400€ popolnoma ustreza.
se ti vidi, kako lepo si vzgojen.
Double tap je od LGja pogruntavščina.Daj začni brat pa študirat zraven? Govorim o Galaxy S-u in ne o Nokiji, Huaweiju, HTCju, ....blablabla
Double tap je od LGja pogruntavščina.