Samsung S10

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
No, sem ga ravnokar izklopil pri Galaxyu A8 2018, ker mi sedaj nikakor ni hotel v 10 poskusih odklenit. Ne vem, zakaj mi je Huawei in Xiaomi vedno deloval superiorno. Pa ni fora v slabem posnetku prstnega odtisa, ker mi drugače odklene tudi v prvo, ampak, da se bom jebal s tem, da mi enkrat odklene, enkrat pa ne...ni to to...
Jah. To smo že ugotovili da imaš velike probleme s tvojimi prsti. S7 edge ti niti ni uspelo pravilno držati s tvojimi morda izvenserijskimi prsti:zmaga:

Glej. Vaja dela mojstra in še enkrat telefon ni nič kriv če ga ne znaš uporabljat.:cheer:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ne vem, če si opazil, ampak večina folka se pritožuje čez edge. Tudi mojo ženo je hebal S7 Edge pri odklepanju s prstnim odtisom, zato si ga je izklopila. Pa ima čisto normalne prste. Ne vem, zakaj mi je Huawei in Xiaomi deloval v nulo 100%, če pa imam izven serijske prste? Pač, zate so vsi nesposobni in izvenserijski, če niso enaki tebi...samo ti si serijski in legalen ;)

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
123, ravno danes sem se menil s frendom in mu samo omenil prstni skener pri Samsungu in ne bos verjel, kaj je rekel...da je za en Kulac...pa se ne lazem. Prisezem pri edgu, ki ti je tako pomemben.
In moj bivsi kitajc ima boljse prstne skenerje, pa ce se na glavo postavis...sej ves, izven serijske...take, ki delajo!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ni nic alterjevsko...klical sem ga zato, da sem ga vprasal, kako je zadovoljen z mojim Xiaomi Mi8 in da mu povem, da sem storil napako, ker sem mu ga prodal...ker sem ravno danes izklopil citalec, ker je za en drek. No in potem je tud on potrdil, da je za enku.rac pri Samsungu, ker je tud on meu S7 Edge prej. In, da je s tem novim telefonom super zadovoljen in mi ga ne da nazaj...se vec, par sodelavcev je preprical v nakup in si ze rihtajo Ebay racune.
Da pa ima S9 boljsi prstni odtis od A serije, pa nisem vedel. Se je upanje :evil:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Toliko tistim ki trdite da ima Samsung funkcijo "double tap" to wake up že od nekdaj:

The next new software feature I noticed while using the Samsung Galaxy S10 was double tap to wake. The current builds of One UI for the Samsung Galaxy Note 9 has the option for raise to wake, but now double tap to wake offers another way to quickly turn on your device. This is an extremely popular setting in the Android community and Samsung is finally adding it.

https://www.google.com/amp/s/www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s10-new-software-features/amp/

Hujši ste kot otroci, vsakega posebej, vsako izjavo je treba preverjati :evil:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
In še za notification light jokice (z mano vred):

Camera Ring Notification LED Samsung made the bezels so thin and so small, they had to remove some hardware features, which unfortunately includes the notification LED. According to a member of the SamCentral Discordserver who already has the Samsung Galaxy S10+, the notification LED is replaced by a ring of light around the camera cutout. This ring of light will change colors and light depending on the notifications. The front camera will also show a white ring around it while the camera is in use. This is a neat privacy feature that reminds me of Android Q.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
AvtoFun hoče povedat, da ima double tap komaj od S10 naprej, ker nekateri trdijo, da jo je imel že prej. Ne omenja tega, kdo jo je imel prvi.

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun
I

Izbrisan uporabnik 17097

Spet njegove otročje fore. Če že hoče komplicirat bi rekel, da Samsungi te funkcije nimajo (od One UI ) integrirane v sam telefon.
Za double tap obstajajo aplikacije, ki si jih lahko namestiš na skorajda vsak telefon vsake znamke že kar nekaj časa posebej popularne pa so od takrat, ko je to dal ven LG mislim, da že na G3 mogoče tudi že prej ne bom trdil.
Tako da tukaj ni treba odkrivat tople vode. OK res ni isto kot je rekel mm46 ali kot je imel LG samo, če želiš imet to funkcijo se da, vse se da, samo če hočeš.
Ali pa bodimo točni kaj kdo hoče povedat.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ne pametuj, aplikacije res obstajajo ampak brez routa na Samsungu nobena ne deluje, preverjeno!