V mraku ali celo v temi ponoči ko ga bom vzel v roke iz nočne omarice se bo odklenil?
Sem imel 1 mesec nazaj Xiaomi "ta hud model" Mi8 in se je v čisti temi odklenil zaslon z obrazom, zato, ker ima IR čitalec.
V mraku ali celo v temi ponoči ko ga bom vzel v roke iz nočne omarice se bo odklenil?
Fingerprint reader imajo samo Huawei/Xiaomi dober...vse ostalo je priblizek...
Ti si itak king debilnih izjav, ampak ti rata sam sebe še vedno nadgradit.
Daj razloži mi prosim kaj je tu žalostnega? To da si ga eni komot privoščijo, ti pa ne?
To pomeni, da moram vcasih pri Samsungu tudi po 5x tapnit fingerprint, da mi odklene, vcasih pa odklene takoj. Imel sem Huawei Mate 9 in Xiaomi Mi8, kjer je fingerprint vedno v prvo odklenil ko ata na mamo. Milina...itak je znano, da ima Huawei ta boljsi fingerprint. Xiaomi pa mislim, da ima od Huaweja kupljeno tole. Zena je tudi imela vedno probleme pri Galaxy S7 Edgu, zato ga je izklopila.
To pomeni, da moram vcasih pri Samsungu tudi po 5x tapnit fingerprint, da mi odklene, vcasih pa odklene takoj. Imel sem Huawei Mate 9 in Xiaomi Mi8, kjer je fingerprint vedno v prvo odklenil ko ata na mamo. Milina...itak je znano, da ima Huawei ta boljsi fingerprint. Xiaomi pa mislim, da ima od Huaweja kupljeno tole. Zena je tudi imela vedno probleme pri Galaxy S7 Edgu, zato ga je izklopila.
Predstavljaj da si ti v aplikaciji in si se spomnil da moraš poklicati kakega sorodnika ali pa prijatelja ali pa šefa. Ti samo narediš en swipe in imaš lahko tvojih 10 "najljubših" kontaktov na razpolago. Dejansko z enim swipeom ter 2 kliki prideš do klica, BREZ da bi pritisnil na home tipko. V bilokateri aplikaciji kjer si lahko to narediš. Drugače klikneš na home tipko (1 klik), klikneš na klici (2 klik), potem pa moraš še iskati osebo katero bi rad poklical.
Meni je zelo uporaben rob na zaslonu. Imaš tudi vse bližnjice (10 bližnjic programov), pa imaš 10 "taskov", npr. ustvari stik, ustvari opravilo, ustvari beležko, itd itd.
To je kot palčka na notu. Vsi govorijo kako je bz, kako je neuporabna, a je ena izmed najbolj uporabnih stvari v industriji telefonov.
No, sem ga ravnokar izklopil pri Galaxyu A8 2018, ker mi sedaj nikakor ni hotel v 10 poskusih odklenit. Ne vem, zakaj mi je Huawei in Xiaomi vedno deloval superiorno. Pa ni fora v slabem posnetku prstnega odtisa, ker mi drugače odklene tudi v prvo, ampak, da se bom jebal s tem, da mi enkrat odklene, enkrat pa ne...ni to to...