Rečeno je bilo da 1% na noč1% na uro kao, vsaj tako je bilo receno za S7.
Pomoje bodo to z updatom rešili.Malo potestiral ta fingerprint. Sicer je original folija še gori ampak se mi zdi da stvar ne deluje najboljše. Ko testiram in zaporedoma odklenem in zaklenem 20x stvar dela odlicno, skoraj nikoli ne zataji, ko pa telefon pustim kaksno urco na standbyu in ga potem s prve primem v roke in ga poskusim odkleniti pa skoraj ni variante, niti v prvo niti v drugo (ali se ne ujema ali pa teži naj bolj pritisnem čeprav ne pritiskam rahlo), dokler ga zopet 1x ne odklenes in potem veselo odklepa dalje. Če pa slučajno prej delaš kaj v vodi pa se mi zdi da je tudi problem. Npr. takoj po tuširanju s toplo vodo če si obrišem roke je težava. Sem pa palec poskeniral 3x iz vseh razlicnih pozicij tako da ko je v "šunku' odklepa na vse pozicije torej ni v tem problem. Poskusim v kratkem odstraniti folijo + kak fix pa bo morda res to to.
Nedaj ti bože da se vsaka info pojavi na zaslonuHaloski pepek, morda se vedno ne ves, ampak ni ti treba vedno znova in znova odklepat zaslona za vpogled stanja sporocil itd. Kot ze vsi tukaj omenjajo, si vklopi AOD, to je Always On Display in cisto vsaka informacija se ti bo pojavila na ugasnjenem zaslonu. Jaz od te funkcije naprej ne uporabljam vec led notification
Rečeno je bilo da 1% na noč
Kolega je najbolje prehvalil fotič, zadnji in sprednji.
Videl že večkrat. Kakor ti praviš