Samsung S10

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jaz sem se igral malo z njim v BigBangu. Lepo skupaj narejen, hiter kot blisk, display top, za ostalo pa tezko recem ker je v tistem predstavitvenem modu omejen. Torej fingerprinta nisem nikjer nasel da bi lahko preizkusil. Velikost ravno prava za v žep. Bom zagotovo nabavil, samo kaksna dva tedna, tri da malo cene padejo in da se pokazejo prve napake. Sicer pa ce sem od vsega zacetka na S7 bom se ta mesec dva brez tezav pocakal. Edino kar me po testih razocara je baterija. Aja... pa tudi folija ki ke gori je videti solidna.

2. okt 2007
3.803
2.283
113
telefon hiter, display top, folijo pa sem že po pol ure odstranil, ker fingerprint ni delal oz. vsakih 10 poskusov mogoče enkrat...
moti me, da nima več statusne LED, da si na hitro videl, če je kakšno sporočilo/mail.... kaj več pa nisem še uspel stestirat...

I

Izbrisan uporabnik 474

Danes bil dostavljen na lokalno pošto, a sem v tujini in ga lahko prevzamem komaj v petek :(

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
telefon hiter, display top, folijo pa sem že po pol ure odstranil, ker fingerprint ni delal oz. vsakih 10 poskusov mogoče enkrat...
moti me, da nima več statusne LED, da si na hitro videl, če je kakšno sporočilo/mail.... kaj več pa nisem še uspel stestirat...
A ni statusna led sedaj okoli luknjice za kamero v displayu? Tam bi naj bile okoli ledike ki utripajo? Nekje sem prebral to...?

2. okt 2007
3.803
2.283
113
ne ni, obstajajo sicer govorice, da naj bi to Samsung vključil pri naslednji posodobitvi programske opreme. Dejansko moraš sedaj vedno telefon vklopit, da preveriš, če je kakšno sporočilo, to je korak nazaj pri takšnem telefonu. Naj bi obstajale aplikacije za S10 na GooglePlay, samo še nisem preverjal.

I

Izbrisan uporabnik 474

Obstaja Edge Notification, AOD... Bo pa Samung verjetno res uredil ring okrog kamere kot Notification LED...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
AOD imaš vklopljen? Tam vidiš, ni druge... a funkcija "double tap to wake up display" je integrirana ali so bile tudi samo govorice? Kako dela fingerprint?

I

Izbrisan uporabnik 474

Trenutno imam še S8, v petek prevzamem S10... Drugače pa na S8 AOD in Edge Lighting, ni potrebe po še Notification LED, tako da za mene ni dela breaker. Drugač pa imam sedaj spet na S8 flip cover ki zakrije LED in se zanašam samo na AOD in Edge...

Glede double tap pa še javim...

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun
2. okt 2007
3.803
2.283
113
edge notificatio ni uporaben, saj po parih sekundah izgine in ni aktiven do odklepa zaslona.

Funkcija double-tap deluje, prav tako deluje brez težav fingerprint, ampak šele po tistem, ko sem odstranil original folijo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Drži, edino dobra stvar je ta, da mi na kraj pameti ne pride da bi s temi polizdelki od fotoaparatov delal slike ponoči. Kar se tiče nočnih slik je tukaj pač govora o slabih in o slabših nočnih slikah. Noben ta fotoaparat pa ne dela ponoči vrhunski slik. Čez dan so mi pa slike iz videa kar lepše od Pixla. Kaj Pixel je KAO referenca za GSM fotoaparat? A ni kak Huawei boljši od Pixla?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Pixel je bil referenca do prihoda mate 20 pro. Zdaj sta nekje izenačena. Samo za telefone vseeno to dela neverjetne slike v temi. To sem slikal v čisti temi
IMG_20181123_192535.jpg

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
To si imel na "auto" ali si se kaj igral z zaslonko in ostalimi parametri? Dobra slika ja...