Pa S10e ima navaden fingerprint skener, ki je hitrejsi od 3D skenerja, ki ga imata S10 in S10+
Kar seveda ni res... imel sem S7 od 2016 dalje in je S10 kar lepo vecji in bolj neroden za rokovanje, sploh za delo z eno roko. 10e pa je res po velikosti na piko enak S7 le vecji ekran dobis. Ce mi ne bo sedla S10 zagotovo kupim S10e...S10 je skoraj iste velikosti kot S7. Tak da zaradi velikosti ne bi gledal S10e, ker je razlika minimalna.
Tebi... veliki večini, tudi tistim, ki so v preteklosti največ gnojnice zlili na Samsung in kovali iPhone v univerzum, pa postane po par minutah povsem neopazna. Velika večina se strinja, da je Samsungov pristop do sedaj najboljša implementacija selfie kamere.Toliko je bilo povedanega čez ta notch oziroma to, da je kamera na sredini toda meni je to še vedno "lepše" kot pa to.
A daj ne klamfaj neumnosti. Pri takšnih razdaljah je popolnoma vseeno kje je postavljena kamera. Mimogrede, zelo malo telefonov ima sprednjo kamero postavljeno v sredino.Uprabnost je pa ista ali bi bila na sredini ali pa, če je v kotu prostora za ikone zavzame isto, glede slikanja je še slabše saj moraš iskat pravi kot, da ujameš tisto pravo pozicijo.
Rob je potegnjen kolikor mogoče se da. S trenutno tehnologijo se ne da. Spet, si eden (zelo) redkih, ki mu je ta črni rob moteč.Bi vsaj to uredili brez tistega črnega roba okoli kamere. Ne vem no, samo luknjica v steklu brez kakršnih obrob bi že takoj izgledalo manj vpadljivo.
Hja, potem pa obvoz, počakaj na P30 ali kaj podobnega in ne komentiraj stvari, ki si jih videl na slikicah...Če že gledamo samo to mi je Huawei P30 pro veliko bolj všečen na pogled.
No ja, Borg, kaj pa kultura??? Nekomu, ki te ni užalil, kar reči "MARŠ", pa res ni kulturno!!! Tudi to je daleč od "normalnega pogovarjanja", ki ga očitaš drugemu.Daj ne bluzi spet s takimi forami. Če se ne znaš normalno pogovarjat potem se spelji nazaj v svojo jamo. Nikogar nisem žalil, lepo sem vprašal in sedaj se tukaj kurči en Samsung Fan, ki pojma nima in je užaljen na prvo žogo. Nikoli nisem bil fan nobene znamke. Samsungov sem imel več kot si jih si sploh kdaj videl v življenju...
Ne ti men kot uporabniku tega telefona sedaj tukaj nekaj pametovat, ker izgleda, da kot prvo nimaš pojma kaj pišeš, kot drugo pa si preveč zabrskan v tem dreku, da se ne znaš niti normalno pogovarjat.
Marš.