Samsung I9000 Galaxy S

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Ga uporabljam 2 dni in je bomba!

Do sedaj nisem maral telefonov z tač skrinom, ta je prvi, ki me je res prepričal. Dela zelo hitro, zaslon je zakon. Baterija mi zdrži cel dan pa ga imam skoz na net povezanega in na polno sinhronizacija z mailom in stricom googlom.

Zaenkrat sem več kot samo zadovoljen
cheer.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Pred eno uro prišel z njim domov...in kaj naj rečem, tole čudo je res BOMBA, Desire se lahko skrije (da nebo kdo užaljen, ne mislim nič slabega, primerjava je na hitro narejena po 1 uri uporabe), ampak zaslon te fascinira, odzivnost tudi, izdelan je res lepo, tanek.zeloooooooo podoben Iphonu. Edino kar mu zamerim da nima ohišja kot Desire....ampak...kater pa ima vse....

I

Izbrisan uporabnik 474

Danes naročil in vplačal avans, v ponedeljek grem po njega
cheer.gif

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
mislim, da je 960x800, ker se ozadje mal premika levo in desno, ko se premikaš med zasloni... vsaj tako je na desire/nexus1

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kaj pa je npr. tista poglavitna stvar, ki ga recimo loči od Desireja?

za zaslon sem slišal, da je svetlobna leta pred ostalimi, kako se na soncu vidi? danes sem ga videl v eni izmed prodajaln, me je kar malo zgrabilo ... ampak zaenkrat mislim ostat na Desireju, mogoče čez kak mesec, ko se bom zjasnil, al Desire al iPhone4 ali kar Samsung Galaxy S.
smile-1.gif

čeprav, Desire mi je trenutno top telefončič, sem zelo zadovoljen. edino, kar majo pa itak vsi trije skupnega ... baterija ...
frown-1.gif

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
mene pa jezi ker nima fleša pa zanima me če obstaja kak program ki je podoben ko NoData ki preprečuje prenos podatkov

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Imam...imam...imam... res jih imajo kolikor jih hočeš. Sam telefon je enostavno BOMBA, česa tako Džabest še nisem videl. Mogoče kdo v koliko časa te vklopijo v omrežje z novo tel.št?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Dizzy
Pa saj neke poglavitne stvari ni...android pač....zelo so si podobni med sabo ( men npr ni bil všeč SENSE), mogoče bi izpostavil da mi je na pogled bolj všeč, zaslon je super....tudi in predvsem na soncu, pa ene par bonbončkov je še...
Bom poročal kasneje...danes mu moram mal dihat pustit
cool-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Boljsi GPU, par giga internega spomina za aplikacije (proti 512Mb pri HTC), 720p video kamera (pri spodobnih fpsjih, pri Desireu smo lahko srecni ce bo cez 20fps).

Mobilni trg me spominja kot na racunalniske komponente vcasih, vsake pol leta novi CPU in grafika lol, zastaralo je hitro vse

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jah no, to se bo itak spremenilo, ko bo Froyo in bomo itak inštaliral na kartico. sicer je direktno z internega spomina verjetno precej hitreje, ampak okej ...

kar se tiče GPU - to je grafika? meni že na Desireju dovolj dobro dela, moti me edino baterija, pa zaslon v soncu. Sense pa je meni velik plus, mi recimo ta TouchWizz ne potegne sploh (razen Music Playerja) ...

kar se tiče snemanja filmov - menda s Froyotom Desire dobi 720p snemanje filmov ... kolk fps bo pa folgal, pa ne vem ...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Super telefon. Android ga res seka, odzivnost odlična, zaslon no comentos...pa še nič nisem pregledal.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja... vrhunska zadeva že ko sem šel na Samsungovo stran (kjer ga na prvi strani oglašujejo) mi je padel v oči ampak vsega je bilo konec ko sem ga dal primerjat s konkurenco, namreč ne po funkcionalnosti temveč po velikosti... Nevem ali Samsung res ne zna nardit normalnega ličnega telefona a morjo met v top serijah same plate
rolleyes-1.gif
Res da ima v povprečju cca. pol inča večji display od konkurence ampak....

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
hm....čisto vsak bo našel pri čisto vsakem telefonu nekaj kar ga moti. Še nisem imel telefona, kjer bi bilo vse narejeno po moji meri in tudi Galaxy ni izjema...nekomu ni všeč velikost, drugemu uporabniški vmesnik....nekomu pa firma, ki ga je izdelala.
Pod črto so pa vsi ( no skoraj vsi..) izdelani ..."tam nekje"..... a ne?
smile-1.gif