Samsung I9000 Galaxy S

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ViSiON pravi:
In kje v članku piše kdaj ga bodo meli naši operaterji? Mislim, da je jasno, da mi dobivamo vse z zamudo.

Severneje od nas (Avstrija, Švica) naj bi bil na voljo od 18. tega meseca, pri nas pa žal šele v avgustu .

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mobitel pravi da bo med prvimi v Evropi, zna se zgodit že ta, če ne pa skoraj sigurno naslednji mesec.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Če bi že izbiral med Desire in Galaxy S, bi se verjetno odločil za prvega. Galaxy ima mogoče res preveč plastično ohišje, sploh za aparat takšnega ranga. To seveda ne pomeni, da oba nista odlična telefona.

Edini problem androidov je, da se OS prehitro razvija in načeloma po enem letu več nisi deležen vseh goodijev, ker ni podpore za starejše telefone. Iphone zdrži vsaj dve leti.
smile-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Tale i9000 mi zgleda kar zanimiv. A slučajno kdo ve, če se ga da kje pri nas tudi v živo preizkusit?
Malo gledam še HTC-je, Desire mi je sicer zanimiv, vendar me zanima, če naj bi bila modela HTC Incredible in HTC EVO 4G kdaj navoljo tudi v Evropi.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Meni je velik, pa preveč na iTelefon spominja. Je pa res zverina, hiter, odziven, ekran pa adijo pamet.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Pomoje je velikost ravno pravšnja za ta tip mobilnika.. Kaj boš menil potem šele o prihajujočih HTC in Motorola napravah z androidom
smile-1.gif

Drugače pa je res zmogljiva zadeva in res spominja na iTelefon..
smile-1.gif

Zakaj imam občutek, da zadeva ne bo tako popularna kakor Desire?

Nazadnje urejeno:

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Pomoje je velikost ravno pravšnja za ta tip mobilnika.. Kaj boš menil potem šele o prihajujočih HTC in Motorola napravah z androidom
smile-1.gif

Drugače pa je res zmogljiva zadeva in res spominja na iTelefon..
smile-1.gif

Zakaj imam občutek, da zadeva ne bo tako popularna kakor Desire?

Eden od razlogov je že samo ime aparata. HTC ima zelo dober marketing in se
je tudi iz tega razloga zelo hitro povzpel med najboljša podjetja v branži.

Ko v oglasu slišiš prijetno besedo, je potem vsaka omemba le še pozitiven dodatek na že
zbujeno pozornost, sploh, če je izdelek v resnici tako kvaliteten, kot je promoviran.
Ko slišiš "IXZ 9001 WTF HDi S" nisi nikoli prepričan ali si to že kje slišal... razen nas na Alterju,
kjer smo nekateri že skoraj profesionalno deformirani amaterji
tongue-1.gif

Žal nas je premalo, da bi se na prodaji kaj poznalo. Še Mobitel nas ne povoha
ne-ne-1.gif

Samsungov način označevanja aparatov je večini uporabnikov nonsense, ki ne pomeni nič
in v poplavi vedno novih oznak z novimi aparati ne vzbuja zaupanja v zanesljivost in stabilnost znamke.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Zanimivo, da sem tudi jaz dobil isti občutek. Sem danes klical v m@ in so jih , vsaj pri vas v LJ imeli kar precej na zalogi...sem se pripravil na tisti stavek: "žal so pošli, naslednjo pošilko pričakujemo naslednji teden ali dva"...pa nič
shocked-1.gif
, no pri nas na štajerskem jih pa še dobili niso.
Odločil sem se da ga nabavim,(čeprav sem si želel "4"-ko, ampak trenutno nebi polizdelka ) pitaj boga kaj me pa čaka pr samsungu...
confused-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Samsung, s katerim sem bil res zadovoljen je bil SGH-600 iz leta 1999.

Duos 880 je bil polom, 8910 aka HD je bila sicer zelo dobra alternativa Nokia touch telefonom
(kvalitetna kamera, velik in dober zaslon, kvalitetna izdelava) vendar me s svojim sesuvanjem in
slabo podporo proizvajalca ni prepričal.
Če pogledaš na GSM Areno, obstaja že 17 modelov izza našega najnovejšega Galaxija. Hiperprodukcija
med seboj nerazpoznavnih modelov...
Si bi ga pa z veseljem ogledal in ga kakšen dan tudi uporabljal...

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja tudi jaz bi se poigral kak dan z njim, kupoval ga gotovo nebi.

Tale njihov TouchWiz mi nekako ni všeč (čeprav deluje kar uporaben..).

Ga je kdo danes na Mobitelu vzel?

prisma

Pripravnik
27. jan 2008
33
0
6
Ekran zelo čitljiv, Vmesnik zelo odziven, hiter pregled vklopov oz. prenosov. Imenik oz. uporaba zelo priročna in tudi drugačna kot pri ostalih Samsungih. Google maps vlečejo podatke preko wifija in lokacijo dodajajo s pomočjo GPS. Ne vidi se koliko satelitov sprejema oz. kateri so aktivni. Tipka za vklop in izklop je malce premejhna in moraš jo moraš poiskati saj se težko otipa. Gumba levo in desno od sredinskega sta na dotik in odzivna. Prenos imenika preko bluetotha poteka tako da se podatki najprej prenesejo v posebno datoteko ter jo šele potem izvoziš v imenik. Sprejem je dober. Po enem mescu uporabe je kar zanimiv telefon. V roki dobro leži in tudi sprejem mu ne niha.
LP

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Če smo v sosednji temi pravilno ugotovili, gre za to, da plačaš za telefon 1€ + 24 mesec po 15€ (če gre za NAJNAJ(15)) poleg naročnine.