Samsung Galaxy Spica-simobil

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Moj je zaklenjen (kupljen 3 dni nazaj).....
frown-1.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
moj je tud zaklenjen.

se ma kdo drug tezave z meni tipko? vcasih se sploh neodziva, edino reset telefona pomaga.

upam samo, da bo slo to simobilovo jajco nadrgradit na android 2.1 in da bojo te tezave odpravlene. to je se edini vzrok zakaj ga nisem neso nazaj na simobil :p

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Meni vse normalno dela, tako da ga le nesi nazaj. Je sicer od mobitela ampak dvomim, da to vpliva.

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
235
17
18
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
moj je tud zaklenjen.

se ma kdo drug tezave z meni tipko? vcasih se sploh neodziva, edino reset telefona pomaga.

upam samo, da bo slo to simobilovo jajco nadrgradit na android 2.1 in da bojo te tezave odpravlene. to je se edini vzrok zakaj ga nisem neso nazaj na simobil :p

to simobilovo jajco (wtf kdo je tebe učil slovenščine) si kupil po lastni želji, kupil si jo zato ker je bila dovolj poceni da si si jo lahko privoščil in ker si preškrt ali si več ne moreš privoščiti,..
če ti meni tipka ne dela, ti ne dela zato ker je bil kupljen na simobilu ampak zato ker je samsung nekaj zajebal,...in telefona ne moreš vrniti nazaj simobilu ampak ga lahko simobilu pustiš da ga namesto tebe odda na servis,..
ti kateri del še vedno ni jasen?

damjanko

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
235
17
18
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
uauuu, se en simobilovec...hahaha #welcome#

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kva si ti pameten,.......mogoče mi je samo dovolj tega otroškega vrtca tukaj,... vsi sam nekaj jokajo in stokajo,.....
jaz račune redno plačujem in sem zadovoljen z njihovimi storitvami,...če pa imate drugi take težave,.. pa jest nebi vedu,..

damjanko

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Kak nej bos zadovljen, ce ti barabe lockajo telefon, katerega se updejtat nemores.

Nazadnje urejeno:

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
235
17
18
ko kupim telefon mora delati vse kar rabim,.. klici, smsji, mmsji, slikice, maili, alarm. To probam na prodajnem mestu kjer si ga ogledam. če vse dela kot mora ga vzamem in ga ponavadi ne updateam,.. če dela dela,..
če bi imel problem s tem bi ga kupil pri uvozniku, na ebayu, bolhi,..
damjanko

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Kaj ste prizadeti s temi "updatei na 2.1" al kaj ?

Ko bodo na voljo, bodo, tu pa nima Simobil nic kaj poleg, pluvaj po Samsungu, HTCju , itd.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Simobil ima toliko zraven, da imajo Vodafone brandane telefone, ki pa pogosto dobijo update z veliko zakasnitvijo (če sploh). Je pa vprašanje, če bo isto veljalo za android telefone.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:

Hehehe, ne vem kaj ima simobil veze s tem aparatom, mislim da je nimajo. Kakor vem je Samsung produkt tole
smile-1.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
sem mel nokio n73 3 leta (kupljena na simobulu), pa ni dozivela 1 update, kolega kupo enak telefon na mobitelu. mislim da je telefon updeto vsaj 20x. tak, da ne govorit da simobil (vodafone) nima niz z update-i.

ta politika simobila mi niti malo ni vsec. nakonckonca niso na zgubi oni, ampak njihovi zvesti uporabniki.

pol pa telefonu na katerem nedela niti bluetuth recem jajca, pa so simobil fanboyi cisto ogorceni.
zakaj le bi hotel telefon nadrgradit na 2.1? mogoce zato, da bojo delale osnovne funkcije telefona.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Poglej naslov teme! O katerem telefonu je govora? No, sploh še ni uradne nadgradnje in ti si tukaj pameten, kako te Simobil nateg*je? Pa si pri zdravi pameti???

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
sem mel nokio n73 3 leta (kupljena na simobulu), pa ni dozivela 1 update, kolega kupo enak telefon na mobitelu. mislim da je telefon updeto vsaj 20x. tak, da ne govorit da simobil (vodafone) nima niz z update-i.

ta politika simobila mi niti malo ni vsec. nakonckonca niso na zgubi oni, ampak njihovi zvesti uporabniki.

pol pa telefonu na katerem nedela niti bluetuth recem jajca, pa so simobil fanboyi cisto ogorceni.
zakaj le bi hotel telefon nadrgradit na 2.1? mogoce zato, da bojo delale osnovne funkcije telefona.

android ni brandan s strani Vodafona kolikor jaz vem tako da če updejt zaostaja ne pomeni da je SiMobil kriv ampak sam proizvajalec, pri Nokijah je pa spet druga pesem... Če si si pa tako zelo želel imeti updejt na N73 se da pa tudi to urediti da bi imel enake updejte kot tvoj kolega na Mobitelovi N73...20 updejtov pa sigurno ni bilo
wink-1.gif
aja...sam sem že od samega začetka uporabnik Mobitela,da ne boš slučajno pameten da sem SiMobil fanatik!

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Poglej naslov teme! O katerem telefonu je govora? No, sploh še ni uradne nadgradnje in ti si tukaj pameten, kako te Simobil nateg*je? Pa si pri zdravi pameti???

kaj ti si kaj spil? jaz sem, pa vseeno nevidim, da bi kje kako nategovanje omenjal.

opisal sem samo svoje izkusnje s simobil telefoni in ne mi zamerit ce na podlagi teh izkusenj vrzem kak slab komentar cez simobil