A ima kdo informacijo, če je ta telefon pri Simobilu zaklenjen ali se ga da uporabljati tudi z SIM drugega operaterja?
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
moj je tud zaklenjen.
se ma kdo drug tezave z meni tipko? vcasih se sploh neodziva, edino reset telefona pomaga.
upam samo, da bo slo to simobilovo jajco nadrgradit na android 2.1 in da bojo te tezave odpravlene. to je se edini vzrok zakaj ga nisem neso nazaj na simobil
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
uauuu, se en simobilovec...hahaha #welcome#
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
upam samo, da bo slo to simobilovo jajco nadrgradit na android 2.1 in da bojo te tezave odpravlene. to je se edini vzrok zakaj ga nisem neso nazaj na simobil
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
sem mel nokio n73 3 leta (kupljena na simobulu), pa ni dozivela 1 update, kolega kupo enak telefon na mobitelu. mislim da je telefon updeto vsaj 20x. tak, da ne govorit da simobil (vodafone) nima niz z update-i.
ta politika simobila mi niti malo ni vsec. nakonckonca niso na zgubi oni, ampak njihovi zvesti uporabniki.
pol pa telefonu na katerem nedela niti bluetuth recem jajca, pa so simobil fanboyi cisto ogorceni.
zakaj le bi hotel telefon nadrgradit na 2.1? mogoce zato, da bojo delale osnovne funkcije telefona.
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Poglej naslov teme! O katerem telefonu je govora? No, sploh še ni uradne nadgradnje in ti si tukaj pameten, kako te Simobil nateg*je? Pa si pri zdravi pameti???