Samsung Galaxy Spica-simobil

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
moj je tud zaklenjen.

se ma kdo drug tezave z meni tipko? vcasih se sploh neodziva, edino reset telefona pomaga.

upam samo, da bo slo to simobilovo jajco nadrgradit na android 2.1 in da bojo te tezave odpravlene. to je se edini vzrok zakaj ga nisem neso nazaj na simobil :p

Tukaj sklepam, da misliš, da je Si.mobil kriv, da tvoj telefon (še) ni nadgradljiv.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kekec pred nakupom subvencioniranega telefona si vedel kakšno je stanje telefona,.. če te to moti ga kupi na bolhi, ebayu, pri mobi svetu ali uvozniku,.. ne pa potem jokat po forumih,..
simobil verjetno politike ne bo spremenil zaradi nekaj uporabnikov, lahko pa da se bo kdaj spremenila,..
l.p.b

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
ksz.

Uporabnik naliM je lepo povzel v eni temi :
"To so pametni telefoni, ki pa rabijo pametnega uporabnika."

Denar ne kupi pameti, ce si nesposoben da poisces par zadev o napravi na netu, se naucis njegovih funkcij in omejitev do potankosti, prodaj telefon in uporabljaj Nokio 3210, ne krivi pa drugih ljudi in operaterja.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Borovnica, to je že res da pred nakupm veš kakšno je stanje telefona, ne veš pa da v dveh letih vodafone ne bo spacal skupaj enega popravka za vodafone brandane telefone. V mojem primeru gre za e66, ki še vedno laufa na prvem firmwareu...

to pa je neresno in naravnost katastrofalno...res pa je da sedaj vem kakšno politiko nadgrajevanja imate...ko enkrat prodate telefon in vezete uporabnika vam za dodaten servis visi dol...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tudi za Samsung Galaxy Spica?
confused-1.gif

ima morda kdo kontakt (mail) od Samsung Slovenija? na njihovi spletki je sicer nek obrazec, vendar ni možno izbrati Spice v tem obrazcu ...
tongue-1.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
@DizzyReed

Update za Spico bi naj bil za Slovenijo enkrat v aprilu*.

*Tako je napisal en model na drugem forumu, ki naj bi dobil info iz Samsung Slovenija.

Nazadnje urejeno:

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Meni je uspelo, ampak le na XPjih + SAMSUNG New PC Studio. Telefon zazna, vendar ko greš pod update napiše da je server offline. To bo tako, dokler ne lansirajo posodobitve za Slovenijo. Je pa to tudi edina zadeva ki deluje (bo delovala) v studiu. Za vse ostalo (sinh., ...), bo pa pol Kies.

Vista in 7 pa no go.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
to je meni jasno, kdo skrbi za update, ampak vi kot del vodafona ste za mene isto krivi kot vodafone...najprej brandanje potem pa konec skrbi za uporabnike...

vodafone-simobil - krivda je meni popolnoma vseeno, dovolj bi mi že bilo da bi dovolili debrandanje in da bi garancija ostala če so tako nesposobni da v dveh letih ne morejo pripravit enega updejta...

no vsaj vem za prihodnje....če kupim brandan telefon da bom čez pol leta pač imel polizdelek...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
se pravi bi moral zaradi updejta telefona inštalirati na enega od kompov XP-je?
tongue-1.gif
butasto ... res upam, da bodo porihtali to do releasa uradnega updejta tudi pri nas, oz. da bo servis delal tudi to ...

aja, btw - Mac prav tako ne zazna telefona, še več - New Studio 7 ali Kies sploh nimata inštalacije za Mac-e.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Naredi tako...
Na računalo si inštaliraj VirtualBox. Vanj si pa namesti Win XP. Tako boš lahko, brez da bi brisal obstoječi OS emuliral XPje in preko tega namestil posodobitev na Spico. Dela tudi na Macu.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Thanx za zvezdice
cheer.gif

Ko boš imel nameščen OS v boxu, idi v nastavitve in vklopi USB, ker če se ne motim je po defaultu izključen. Tak ti bo v virtualki zaznalo telefon, ko boš ga priklopil preko USB kabla.

Preizkušeno deluje.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Ti kar pošlji ZS. Bom jaz najverjetneje tudi na ta način nadgrajeval, razen če bom kje kakega XPja nafehtal.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
@WILDUDE, saj ce nose razumet mojega pointa tudi nima smisla da ti odgovarjam na tvoj post...