SAMSUNG Galaxy S6

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Samsung
unpacked

Khm...........
redface-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Kr neki.
Že S5 mi ni všeč,ker je previsok in preozek.Sedaj naj bi bil S6 pa še višji in ožji(po mojem okusu naj bi bilo ravno obratno) z manjšim 5" zaslonom.
bonk.gif

Sedaj bo pa jokanje zakaj so zmanjšali zaslon.Prej pa zakaj gredo vsi na 5" in več
bonk.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
To pa bo pomojem fail. Vidni kot, neželeni dotiki z dlanjo in podobne težave.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Mogoče je narejeno tako, da ignorira dlan, ker se ga dotika kao večja površina in deluje le na "majhne" dotike, kot je recimo prst
rolleyes-1.gif
, samo po drugi strani pa je na nasprotni strani, kot vidim, kjer pa se ga dotikaš s prsti ravno na ukrivljenem. Meni ni všeč ta ukrivljen zaslon

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
To se res da programsko sfiltrirati, ampak še vedno boš moral telefon obračati da boš videl sliko čez cel ekran
rolleyes-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolikor sem razumel je pri obstoječih ukrivljenih tako, da na robu prikazuje informacije, ki jih potem vidiš ko imaš telefon v etuiju
bonk.gif
. Po moje to ni niti več ona fora ''first world problem'', ampak delanje norca iz kupcev. No saj kupci bodo tudi sami iz sebe delali norca, ker že vidim, kako bodo pograbili to kot najboljši izum na svetu (ki ga nihče ne rabi).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zgleda, da bo S6, malo pomanjaši note 4 edge:)

na skicah ni pa nič ukrivljenga videt.

bo treba it v živo pogledat to famozno ukrivljenost:)

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Isto kot pri notu bosta baje 2 varianti - normalna in ukrivljena. Se pa zgleda ta ukrivljen ekran še kar dobro obnese, da ga naprej furajo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
A je možno, da ravni del 5 col, rob se bo pa potem posebaj štel. Da bo potem, 5.2 vse skupaj..
confused-1.gif

Da bodo telefon pomanjšal s prejšnjih col, skoraj ne verjamem.

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
zgleda, da bo S6, malo pomanjaši note 4 edge:)

na skicah ni pa nič ukrivljenga videt.

bo treba it v živo pogledat to famozno ukrivljenost:)

Ja, na skicah je S6, S edgea pa ni...tako kot ni noben pričakoval Note edge...

@jtfc; S6 je skorajda potrjen, da bo imel 5 inchev, S edge (če so bo tako imenoval) pa vpr. koliko bo imel. Note 4 ima 5,7", Note edge pa 5,6".

Nazadnje urejeno:

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Kak pa naj to človek drži normalno v desni roki z takim ukrivljenim ekranom? Očitno jim je idej zmanjkalo, ker to bo en model ostalo, pol bojo pa spet na normalne ekrane šli, saj to nima nobene uporabne vrednosti.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Tisto kar je na ukrivljenem delu je itak kot da bi bil ločen zaslon, tako da te ne moti kaj preveč. V bistvu je to pravi multi-tasking.
In to ima Samsung že pol leta zunaj, ne vem zakaj se vam zdi, da je to novo. To je pač prehodno obdobje dokler ne pridejo telefoni, ki ga boš lahko zvil kot list papirja
smile-1.gif

Tebi je morda nima, komu pa je to super zadeva
smile-1.gif

Par let nazaj ste se smejali pa oglas naredili kako so Samsung in ostali proizvajalci neumni, ko so naredili velik zaslon.