Samsung Galaxy S3

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik ant pravi:
AP: i9300xxugnd5
CP: i9300xxugna8
CSC: i9300MOTGNE1

Hvala, bom kar naložil popravke.

LP

Ja to si imel naložen predzadnji mobitelov uradni rom.

I9300XXUGND5 firmware version for Galaxy S 3 (International) (GT-I9300) from region MOT
Firmware Version Info
PDA: I9300XXUGND5
CSC: I9300MOTGNE1
MODEM: I9300XXUGNA8
CHANGELIST: 2429075
BUILD DATE: 30.04.2014

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
ksz....

blfl1.gif

danes mi je ravno na zgornjo stran padel in okol zvočnika je display malo odstopil. Kaj tole se samo odlepi zgornja stran in potem novega čez nalima? Sem vidu na ebay-u za 3€ komplet z orodjem. Mislim, da ga je tudi malo zmečkalo, da samo nazaj stisnit se ne da.

Zaenkrat me ne moti, ker mu da značaj.
hysterical-1.gif
Samo, če se bo potegnilo čez cel display pa ne bo luštno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.037
6.894
113
pri taščici
Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.037
6.894
113
pri taščici
Mislim da ja, ampak sem marsikdaj srečen če sploh imam signal, kaj šele 3G, LTE bo na voljo ko bo v LJ že 10 genereracija omrežja.
za 200 evrov ne dobiš nič (spodobnega, pri nas) od LTE. Pa itak ga zaenkrat ne rabim. najceneje je s4 mini, ki pa je slabši od neota

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sej ni fora al ti imaš doma lte omrežje al ne. Fora je v tem, da so lte telefoni boljši.
Jst telefona izpod 2GB rama ne kupim! Taki imajo potem tudi več notranjega pomnilnika za aplikacije inštalirat...
Za do 225€ imaš na bolhi nekaj izbire S4, S3 pa vrjetno še več.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.037
6.894
113
pri taščici
in komu se bom žalil pri garanciji ko mi bo na servisu rekel da je bil nekoč rootan, utopljen...
aplikacije lahko tudi na kartico inštaliraš.
Še bolje bi bilo če bi lahko "original" lahko zbrisal
Glede na to da bo imel 2x več rama kot sedaj ace2 , bi moral vsaj nekaj časa delati ok. Itak pa vidim da najvež kak FB in njegov msn požre največ spomina. MSN sem moral kar vržti ker potem se mi je res obešal.
potem bo pa že dobil drugega manj zahtevenga uporabnika v družini (kot sedaj ace2)
telefoni za minimalno plačo pa še nekaj časa ne bodo aktualni zame.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
preko imei številke lahko preveriš, če je telefon že kdaj bil na servisu
pod baterijo je nalepka, ki pove, če je telefon bil potopljen
če malo pristineš na ekran se vidi, če je bil menjan
če je bil rootan nema veze (razen garancija)
brez roota ne vem če sploh lahko inštaliraš na kartico. iz izkušenj pa aplikacijam, ki so na kartici niso delal widgeti.
kupit pocen telefon potem pa jamrat na forumu in se cel lajf sekirat kater app lahko naložiš pa tut ni nekak smisel življenja
Sam zakaj sploh potrebuješ garancijo? Sej že po prodajalcu in telefonu vidiš kako se je s telefonom delalo.
za samsung obstajajo razne skrite kode s katerimi lahko preveriš delovanje telefona (po googli)

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Daj probaj kakšno Lumio, rabljeno 920 boš dobil zelo poceni ali pa nova 735 je 200€ s poštnino. Mogoče rabljeno najprej, da vidiš, če ti WP ustreza... Po moje ti zna biti všeč

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
preko imei številke lahko preveriš, če je telefon že kdaj bil na servisu
pod baterijo je nalepka, ki pove, če je telefon bil potopljen
če malo pristineš na ekran se vidi, če je bil menjan
če je bil rootan nema veze (razen garancija)
brez roota ne vem če sploh lahko inštaliraš na kartico. iz izkušenj pa aplikacijam, ki so na kartici niso delal widgeti.
kupit pocen telefon potem pa jamrat na forumu in se cel lajf sekirat kater app lahko naložiš pa tut ni nekak smisel življenja
Sam zakaj sploh potrebuješ garancijo? Sej že po prodajalcu in telefonu vidiš kako se je s telefonom delalo.
za samsung obstajajo razne skrite kode s katerimi lahko preveriš delovanje telefona (po googli)
+1
aplauz.gif