Samsung Galaxy S3

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
ksz... WTF je pa tole. Zgleda, da bodo štancal še 5 let
shocked-1.gif

http://www.mobisvet.si/index.php?route=product/product&filter_name=galaxy+s3&product_id=108

fatalist

Pripravnik
15. maj 2008
182
7
18
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Čao

Kupil sem rabljen S3. Trenutno ima verzijo 4.3 i9300xxugna8. Telefon mi javlja, da je na voljo posodobitev. Ali se mi izplača narediti update (okoli 72mb)?

Hvala

ma teh 72 mb je kr neki-večinoma gre za telekomove aplikacije,ki se jih sploh ne rabi

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Se so vse stabilne, samo eno so falili pred letom. Drugač je pa BP....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Men je fotoaparat resetiralo ogromnokrat....da na koncu sem popizdu, pa original naložu nazaj.

Pa sem čist zadovoljen z njim.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Čao

Kupil sem rabljen S3. Trenutno ima verzijo 4.3 i9300xxugna8. Telefon mi javlja, da je na voljo posodobitev. Ali se mi izplača narediti update (okoli 72mb)?

Hvala
Ti samo posodobi ne bo nič narobe kvečjemu boljše in ne poslušaj raznih fatalistov in tehnikov,kot ti je že napisal jtfc je s tistim CM še več sranja kot original.Pa še če tega nisi še nikoli delal imaš lahko težave.Čeprav iz tega kar si napisal ni moč razbrat kateri rom imaš naložen toda predvidevam,da je predzadnji mobitelov.Kaj več se da razbrat,če v tipkovnico vpišeš kodo:
*#1234#

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Čao

Hvala
Ti samo posodobi ne bo nič narobe kvečjemu boljše in ne poslušaj raznih fatalistov in tehnikov,kot ti je že napisal jtfc je s tistim CM še več sranja kot original.Pa še če tega nisi še nikoli delal imaš lahko težave.Čeprav iz tega kar si napisal ni moč razbrat kateri rom imaš naložen toda predvidevam,da je predzadnji mobitelov.Kaj več se da razbrat,če v tipkovnico vpišeš kodo:
*#1234#

Še en pameten, ki misli je boga za jajce prijel
bonk.gif

Pa ti sploh veš kaj je CM ?
evil.gif

Prvo začni malo delat s telefoni in ne samo teorije nabijat copy/paste iz drugih forumov..
stupid-1.gif

CM se da čisto lepo inštalirat in stabilne verzije delujejo preverjeno ok, za razliko od originalnega Samsungovega Swja,ki ti začne že po 14ih dnevih štekat.. ker je res dobesedno sranje.

Sam uporabljam CM že od galaxy S1 dalje in sem ga imel že na vseh samsungih,ter tudi na drugih telefonih..in vsem ki sem jim naložil CM pa jih ni bilo malo, tudi po letu ali dveh telefoni delujejo hitro,zanesljivo in brez problemov.

Kdor pa si nalaga ne stabilne in nepreverjene verzije CM-a in ostalih romov pa si je sam kriv,da mu ne dela ok. lp

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Men je fotoaparat resetiralo ogromnokrat....da na koncu sem popizdu, pa original naložu nazaj.

Moraš inštalirat stabilno verzijo CM-a,ki je preizkušena. Jaz imam trenutno verzijo 4.3.1

https://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/49894/cm-10.2.0-i9300.zip

Meni deluje vse brezhibno in niti malo ne šteka.

Mah, jst sem runtastic uporabljal in ko sem kaj slikal mi potem fotoaparat ni več delal. Potem sem moral telefon resetirat, da je bilo spet normalno.

V glavnem, ko sem sedaj original nazaj naložil mi zdrži ene 30ur baterija. Prej mi je pa 1 dan. Meniji so pa tudi fajn pregledni, sem prov pogrešal jih.

Sedaj, če bi še kaj drugega nalagal gor, bi kako predelano originalno verzijo.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Moraš inštalirat stabilno verzijo CM-a,ki je preizkušena. Jaz imam trenutno verzijo 4.3.1

https://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/49894/cm-10.2.0-i9300.zip

Meni deluje vse brezhibno in niti malo ne šteka.

Mah, jst sem runtastic uporabljal in ko sem kaj slikal mi potem fotoaparat ni več delal. Potem sem moral telefon resetirat, da je bilo spet normalno.

V glavnem, ko sem sedaj original nazaj naložil mi zdrži ene 30ur baterija. Prej mi je pa 1 dan. Meniji so pa tudi fajn pregledni, sem prov pogrešal jih.

Sedaj, če bi še kaj drugega nalagal gor, bi kako predelano originalno verzijo.

probaj si naložit to verzijo kaj sem ti linkal, boš videl,da bo delalo vse ok.
wink-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:

bonk.gif

evil.gif
Ja ja se poznamo.Če že kdo ne ve kaj je to CM si to ti.Si dokazal že vse svoje znanje na drugih forumih
priden.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Citat:

bonk.gif

evil.gif
Ja ja se poznamo.Če že kdo ne ve kaj je to CM si to ti.Si dokazal že vse svoje znanje na drugih forumih
priden.gif

Ja če pa si taki maher pa se lahko dobima,pa boš menjal steklo z UVjem na Nexus 5ki lcdju ali pa na kakšnem drugem LGju . ok ? Pa ti bom pokazal v čem so prednosti Amoleda pred ipsom...aja pa backlight mora ostat nedotaknjen itd.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
13.gif

Tebi ni pomoči.Pojdi se zdravit.
priden.gif

Ja jeba je bit pameten na slebo ne ?? ko pa treba kaj dokazat pa tema :D ..,ker sem te postavil pred dejstvo,da nekaj dokažeš, nimaš pa pojma o pojmu in tupiš u tri krasne.
evil.gif

Trdiš da so originalni samsungovi romi boljši in hitrejši od CM-a in ostalih romov...zakaj pa folk množično namešča custum rome, če so originalni boljši ? za brezveze ???
evil.gif

Razni taki maherji kot si ti,ki mislijo da znajo , nam nosijo zaflešane telefone,da jih potem rešimo in potem naslednjič so pametni po forumih,kaj so oni inštalirali na telefon in kako kaj deluje
ne-ne-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Dajta se na PM pomenit, se mi zdi da bodo še eno temo zaklenil kmalu
crazy1.gif