Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Čao
Kupil sem rabljen S3. Trenutno ima verzijo 4.3 i9300xxugna8. Telefon mi javlja, da je na voljo posodobitev. Ali se mi izplača narediti update (okoli 72mb)?
Hvala
Ti samo posodobi ne bo nič narobe kvečjemu boljše in ne poslušaj raznih fatalistov in tehnikov,kot ti je že napisal jtfc je s tistim CM še več sranja kot original.Pa še če tega nisi še nikoli delal imaš lahko težave.Čeprav iz tega kar si napisal ni moč razbrat kateri rom imaš naložen toda predvidevam,da je predzadnji mobitelov.Kaj več se da razbrat,če v tipkovnico vpišeš kodo:
*#1234#
Še en pameten, ki misli je boga za jajce prijel
Pa ti sploh veš kaj je CM ?
Prvo začni malo delat s telefoni in ne samo teorije nabijat copy/paste iz drugih forumov..
CM se da čisto lepo inštalirat in stabilne verzije delujejo preverjeno ok, za razliko od originalnega Samsungovega Swja,ki ti začne že po 14ih dnevih štekat.. ker je res dobesedno sranje.
Sam uporabljam CM že od galaxy S1 dalje in sem ga imel že na vseh samsungih,ter tudi na drugih telefonih..in vsem ki sem jim naložil CM pa jih ni bilo malo, tudi po letu ali dveh telefoni delujejo hitro,zanesljivo in brez problemov.
Kdor pa si nalaga ne stabilne in nepreverjene verzije CM-a in ostalih romov pa si je sam kriv,da mu ne dela ok. lp