Samsung Galaxy S3

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Res imate probleme, dobro, da ste še živi... garancija je zelo pomembna, sploh glede na to, da 8 od 10-ih primerov zavrnejo, razlog: voda...
Nezgodno zavarujte telefon in ga lahko rootaš brez težav. Če gre kaj narobe, udariš s kladivom po njem in dobiš nov telefon.
V nasprotnem primeru vas čaka jabuk. Brez zamere.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
3x sem pogledal... to je že nategovanje, če odkupuješ po polovični ceni. Če pride kak dementen ali tak, ki ne sledi.

unnamed.jpg

Sram naj jih bo svinje.

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ja, Samsung tako rešuje prblem, da ljudje v bistvu ne vedo zakaj bi šli iz S3 na S4 ali S5. Zaslon ni ne pri enem ne pri drugem bistveno večji, višja ločljivost pa se tudi ne pozna toliko, kot se je recimo pri prehodu iz S2 na S3. Velikost S3 je za te čase ravno prava, pri ostalih funkcijah (fotoaparat, hitrost procesrorja, IR, prstni odrisi itd...), pa tudi ni vredna dvakrat ali celo več kot trikrat višje cene ( S3 se danes dobi novega za orenk manj kot 200eur , S4 je že enkrat več, S5 pa skoraj štirikratnik cene S3). In zato so ga naredili umetno zastarelega z prekinitvijo podpore.

Mogoče veš kje?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ja, Samsung tako rešuje prblem, da ljudje v bistvu ne vedo zakaj bi šli iz S3 na S4 ali S5. Zaslon ni ne pri enem ne pri drugem bistveno večji, višja ločljivost pa se tudi ne pozna toliko, kot se je recimo pri prehodu iz S2 na S3. Velikost S3 je za te čase ravno prava, pri ostalih funkcijah (fotoaparat, hitrost procesrorja, IR, prstni odrisi itd...), pa tudi ni vredna dvakrat ali celo več kot trikrat višje cene (S3 se danes dobi novega za orenk manj kot 200eur, S4 je že enkrat več, S5 pa skoraj štirikratnik cene S3). In zato so ga naredili umetno zastarelega z prekinitvijo podpore.
bonk.gif

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Ali ta novi rom update dela vse BP v primerjavi recimo z cyanogen ali pa podobnim custom romom?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Ksz...

Ali se komu drugemu kuri sd kartice?

Meni sta sedaj crknili 2 v enem letu. Ena samsungova in ena medion.
bonk.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Kakšen mesec nazaj...kar naenkrat je pol aplikacij zmanjkal in potem vidim da je kartica fuč...

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Neka težava je to očitno, kolega je imel Sandiskove class 10 kartice v svojem in v puncinem S3, jima je vsaj dve uničilo, sicer je bilo govora, da je napaka pri proizvodnji Sandiskovih kartic krivec.

Dobivala sta obvestilo v stilu sd card suddenly removed ali nekaj podobnega.

Sam imam S4, sandiskovo class 10 kartico in se vsake toliko časa zgodi (tak na 3 mesece) da se kartica segreje ali enostavno prestavi pri slikanju nazaj na pomnilnik telefona in kartica ni vidna...

Ko je bil telefon še na 4.2.1 sem enako dobival tisto obvestilo.

Bom sedaj menjal za Samsungovo kartico, ker imam možnost pa bom videl kaj bo.
Ampak ker poročata o podobnih težavah z drugimi proizvajalci kartic je najverjetneje razlog v telefonu ali kakšni aplikaciji.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Jst v treh telefonih uporabljam GoodRam kartice (S4 zoom, S4, S2), pa še ni blo težav.
Vse sem tukaj kupil, ker se mi ne ljubi za par centov razlike hecat z ebayom in bit v dilemi če bo res original http://www.techtradecenter.si/b/Goodram Če katere ni na seznamu, vseen pokličte v trgovino.

Guli

Pripravnik
6. avg 2007
146
3
18
Pozdravljeni,

se še mogoče komu dogaja, da mu med pogovorom prekinja zvezo?

Kar pogosto se mi je začelo dogajati, da med pogovorom prekine zvezo. Predno prekine še kakšno sekundo ali dve slišim sogovornika (on mene ne) nato pa prekine... Je pa to na različnih lokacijah, ko mi včasih ni prekinjalo tako, da v signalu ni problem.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Lahko je težava v sim kartici,koliko je stara,če je že stara jo pojdi zamenjat,je original ali si jo sam obrezoval,je dobro vtaknjena malo jo porukaj in dobro namesti,če pa ni sim kartica pa priporočam resetiranje telefona,če to ne bo pomagalo factory reset,s tem vedi da se telefon povrne na tovarniške nastavitve s tem izgubiš vse podatke na telefonu zato je prej obvezen backup podatkov data,media...če pa še to ne bo pomagalo pa servis,če pa nisi vešč teh opravil pa najboljše da ga takoj neseš na servis toda kakorkoli je najboljše da narediš backup ker če se bodo tam kaj igrali z telefonom boš itak izgubil vse podatke na telefonu.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zgleda so ga grdo zjeb... z updejti. Na 4.1.2 je delal lepo, brez kakih večjih-pomembnih hroščev, le imenik je rabil in rabil, da se je odprl...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Res je katastrofa. moj stari S2 je delal hitreje. Klinc še prastari HTC Android je delal hitreje...

Se da kaj narest, razen roota in custom roma? Ne bi rad zabrickal zadeve.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Ja in kako naj poskrbim, da ga ne zabrikam? Ali so že naredili dumbproof?

Nazadnje par let nazaj so bila navodila 10 strani dolga in čisto nejasna

Nazadnje urejeno: