65% v 30minHitro polnjenje od 0-50% v 30 minutah, vau. Polnilec je zraven?
Zanimivo pa, da jih je že kar nekaj na voljo na bolhi oziroma na MP. Seveda od enih in istih švercarjev kot po navadi pri vseh novih modelih te serije.Za pogledat in preiskusit da. Na zalogi še niso.
HAHA, na s24 ultra, smo dobili prvi updejt, drgač pa nč boljš ali slabš od s22 ultra ali s23 ultra. Razn nova večja številka in novejši. Za nakup se jaz nebi odločila,Danes imamo predstavitev novih modelov S24, v Kranjski Gori - samsung unpacked ob 18 uri, al bo veselo, pa za teste dobimo telefone, zagrebem se za ultro.
Zbirajo prednaročila in takoj ko ga dobijo se proda.Zanimivo pa, da jih je že kar nekaj na voljo na bolhi oziroma na MP. Seveda od enih in istih švercarjev kot po navadi pri vseh novih modelih te serije.
Ti pa res nimaš vse pošlihtano v glavi. Pa boli mene k kje si ti bil na kakšni predstavitvi in kaj ti smeš z njim delat ali ga predstavljat. Zaradi mene ga imaš lahko samo namesto vibratorja, da si ga vtikaš veš kam.Če še ne veš, če smo ga dobili za testne namene ob predstavitvitvi v Kr. gori ga ne smemo prodajati, kot tudi ga predstavljati na raznih forumih, ampak tvoji komentarji so spet za otroka 5 letnika, še v vrtcih znajo z možganami misliti. Zdj pa prstek v usta pa cuzaj. Negatvne ali pozitivne bom pa dajali komur jaz hočem , bo šlo : RAZUMEVANJE, ali rabiš podnapis
Cel forum, Alter, kje so tvoje teme ali kjer sodeluješ, čaka na tvojo odstranitev, naredi nam vsem uslugo in se odstrani. Pa ne bo nobenih problemov.
A pri xiaomiju je?65% v 30min
Ni pa to nek vau. Samsung je na tem področju zadaj.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ recimo oglašuje, da se mu napolni 100% v 19 min.
Polnilca seveda ni zraven že par let, mislim da tam od S21 naprej.
Kako niso jaz sem ga kupil prejsnji teden res da proti koncu...Za pogledat in preiskusit da. Na zalogi še niso.
Bom jaz odgovoril, ker imam Xiaomi 13Pro.A pri xiaomiju je?
Preberi si moje komentarje izpred par let. Verjetno bo isto. Od takrat (S21 ultra) nisem imel več Samsugov.Zdaj samo se cakam da mi borg pove kaj vse mi ne bo funkcioniralo naslednje pol leta...
Itak to eni kr neki na pamet. Ravno na to se je nanašal moj naslednji komentar pa sem se raje vzdržal.Kako niso jaz sem ga kupil prejsnji teden res da proti koncu...