ksz
Dobil telefon v kratek test
Upravljanje z očmi potrebuje ali veliko vaje ali pa je zanič. Včasih lepo prime, drugič sploh ne zazna, če hočeš skočit malo višje ga zna zmest.
Upravljanje z rokami (mahanje nad telefonom) deluje dost boljše kot z očmi. Sam je smotano ker moreš res čez cel telefon zamahnit. Sem si zamislil, da bi samo nad senzrojem, da ne zgledaš tolk debilno
Polnilc je 2A, slušalke imajo ploščat kabel
Google earth app deluje.
OCR deluje vredu na beli podlagi in črne črke. Na pisani ali manj kontrastni podlagi pa zelo slabo. Prepozna šumnike in linke.
V nastavitvah tipkovnice: "upravljanje kazalca". Z drsanjem po tipkah se premika kurzor po besedi. Zelo praktično!
Koledar in beležka sta še vedno grda rjava
(
Da bi pogledal temparaturo in druge podatke se je potrebno prijavit v S Health app kjer moreš dat kup podatkov in se s strinjat s še večjim kupom drobnega teksta
Video in foto je v primerjavi z S2 full boljš. Primerjal sem v slabo osvetljenem prostoru. Je pa bilo potrebno vklopit stabilizacijo.
Pričakoval (morda preveč), da se kamera prej zalaufa. Sicer je hitra, sam sej vete, lahko bi blo boljš
))
Pozabil testirat s flešem.
Kamera je izbočena, spet super, da se leča popraska, napaka se vleče že od S2 ali celo S1(tega ne poznam)
Autopauza, ki deluje na oči pri ogledu videa deluje z 1sek zamikom. Fajn funkcija, ko daš nekomu pogledat kak video in potem pol videa gleda tebe in neki razlaga. Sedaj se bo video ustavil in lepo začel dalje, ko bo on utihnil
Screen mirroring se sliši zanimiva funkcija. Žal nisem mogel sprobat.
IR daljinc zgleda zelo obetavno. Našlo je kar nekaj znanih proizvajalcev medijskih predvajalnikov (xtreamer, wd...), Pod sprejemniki mi je med drugim našlo Sagem, nisem pa mogel sprobat, če je to pravi od siol-a.
Led lučka za zgrešene klice, sms-e...
Lebdenje prsta in upravljanje z rokavico nista delovala. Je bilo vklopljeno "pogled iz zraka".
Alu rob telefona mi deluje, da je na ovinkih skupaj zlepljen. Z nohtom se ne čuti, od blizu se pa vidi črtica.
Mrežast/carbon vzorec je natisnjen, tako da je telefon gladek.
Stranska vrstica ima še vedno enake omejitve kot S3 (samo določeni programi gredo v njo). Hvalal bogu za app store in alternative
Oblikovno mi je vredu. Škripanja v tako kratkem času nisem opazi. Mogoče imajo vogali malo prevelik radij
))
Gor je android 4.2.2
Kak apple frik bo ziher opazil, da neki šteka
)