Samsung Galaxy S IV - izid

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik rawr pravi: in ti boš zaj najbolj pametn
bonk.gif
Saj si ti začel pametovat
grims-1.gif

Drugič,če nisi siguren bodi raje tiho in ne pametuj.
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Tudi na 4.1.2 pri S3 se da recimo brez problema Telefom aplikacije odstraniti.
Sorry sem prehitro tisto enko napisal.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Na žalost se pa appov, ki pridejo s telefonom kot npr. facebook, chrome, etc ne da brisat. Na srečo jih lahko vsaj disablaš in niso več prkazani med aplikacijami.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Te pa ne grejo edino če imaš root jih potem lahko recimo s Titanium Backup zamrzneš ali odstraniš.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
1. Root in s tem izgubiš garancijo, dokler ne naložiš povsem istega roma nazaj.
2. Naložiš open europe rom brez bloatware in s tem izgubiš garancijo, dokler ne naloiš povsem istega roma nazaj z iso CSC kodo.
3. Enostavno pozabiš na te appse. Nimajo nekega vpliva na delovanje sistema.Mogoče malovplivajo na ram, ampak jih pomojem lahko na silo zapreš pri startupu.Pa 2GB je zadosti...

bonk.gif

Saj sem samo vprašal za najlažji načim, zakaj se butaš po glavi sedaj? WTF? Sori, ker nimam časa viset ne netu in sam ugotavljat kaj in kako....
uf-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
bonk.gif
Je bil na situacijo - kolko dela maš s tem - ostaneš začasno brez garancije. Nisem pa vedel, da gre brez tega po "novem".

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
No, te aplikacije sem odstranil kot vse ostale...ni se dalo, da jo potegneš v koš, ampak greš enostavno na odstranevanje aplikacij in jih že ni več..

veverca

Pripravnik
1. jul 2013
31
0
6
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik veverca pravi:
@sylver : kje ti je pa stegnilo novo različico ? mogoče prek kies-a ali samodejno ?

Prek OTA mi je čez noč potegnilo dol in zjutraj sem namestil.

Je pa sedaj novo tole:

- Nova barva za Info o telefonu (prej morda, sedaj rumena):

- Nova različica gradnje:

Nič ne deluje hitreje in bolj "smooth"
frown-1.gif

Očitno so neke novosti v sami notranjosti sistema.

Kje pa lahko to ročno potegnem ? Ker mi samodejno noče, piše kao d je posodobljeno pa ni tako kot si opisal.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ne vem kje...meni je prek wlana potegnilo dol brez problema.

Je pa mislim da odvisno, kje si kupil telefon (jaz sem svojega pri Tušmobilu kupil v paketu).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sammobile pa preko odina naložiš.
pa če imaš kies na pc-ju, ga zbriš al pa vsaj onemogoči ob uporabi odina.
Za postopek pa imaš na slo-android forumu zlo lepa navodila, vsaj za s2 vem, da so.

22. jul 2007
1.400
57
48
Mene zanima, kako najlažje prenesti vse uporabniške podatke(slike, kontakte, aplikacije...) iz ideos x5 na S4? Je mogoče možnost, da z Hi-suite narrediš varnostno kopijo in jo preko kies, lai kakšnega drugega programa, preneseš v telefon?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Slike...na sd kartico
Kontakte na Google račun-gmail-stiki.
Za aplikacije,sms,mmse... imaš pa na Google Playu en kup backup programov,preko katerih jih lahko preneseš.Eden boljših je,ki ga jaz uporabljam je My Backup(pro je plačljiv).
Kako bi to prenesel in če bi delovalo,preko Kiesa pa ne vem,vseeno si pa lahko narediš preko Kiesa backup,pa potem preizkusiš če bo delovalo.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Slike...na sd kartico
Kontakte na Google račun-gmail-stiki.
Za aplikacije,sms,mmse... imaš pa na Google Playu en kup backup programov,preko katerih jih lahko preneseš.

Pa si prepričan, da kakšna aplikacija brez da je telefon rootan res prenese tudi MMSje??? Katera?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Saj sem napisal katera
My Backup Pro
Za razne igre in prenos njihovih rezultatov je dober Helium,ne vem pa kako se obnese za MMSe in ostale podatke.
Za nobenega ni potreben root.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Saj sem napisal katera
My Backup Pro
Za razne igre in prenos njihovih rezultatov je dober Helium,ne vem pa kako se obnese za MMSe in ostale podatke.
Za nobenega ni potreben root.

Jaz imam My Backup Pro v3.3.2, ki mi MMSjev ne backupira, očitno moram narediti nadgradnjo na 4.0.0.

add
Naredil nadgradnjo! V v4.0.0. je res možno backupirati tudi MMSje. Hvala za info!

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Danes mi je preko KIES-a ponudilo nov update, kdo ve kaj več? Kakšne novosti?

Trenutna različica vgrajene programske opreme : PDA:MEA / PHONE:MEA / CSC:MF1 (SIO)
Najnovejša različica vgrajene programske opreme : PDA:MGA / PHONE:MGA / CSC:MG3 (SIO)

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Trenutno imam naloženo 3.2.5 brez kakšnih posodobitev mi naredi backup mmsov,prikazani so pod posamezni stik sporočila.

Posodobitev je bila velika cca 50mb,obrazloženo je bilo,da je to izboljšava delovanja.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.244
3.686
113
hmmm... ...in o tem poroča "Apple news",
rolleyes-1.gif
malo prozorno, se ti ne zdi.
(tako, kot so se pred leti Toyote v ZDA zaletavale zaradi predpražnika, ki je kao prišel pot stopalko plina
confused-1.gif
... ...očitno Applu v vojni s Samsungom slabo kaže in se poslužuje tudi pač takih "novic".