Samsung Galaxy S IV - izid

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Okvirno vprašanje, zadnjih nekaj dni se mi dogaja na S4 da se mi kar "sam" da zelo na tiho in ne slišim da me kdo kliče. Sicer imam nonstop nastavljeno na MAX glasnost zvonenja, ko pa potem pogledam v nastavitve pa je mogoče nastavljeno na 10-20% jakosti. Kje kakšna fora ali zadnji FW kaj nagaja? TnX

Skoraj verjetno kak bug. Sam sem mel sgs3 večino cajta na powersave, pa mi ni samo spreminjalo jakosti zvoka.Na sgs4 je pa praktično isti softver... nedodelan
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
A se še komu dogaja, da se mu vreme na namizju NE posodablja na 1 uro, tako kot imam npr jaz nastavljeno?

Vedno moram ROČNO s protiskom na gumb sveži to naredit...

Tale avtomatika je bolj tako tako pri Androidu očitno....

Ker imaš verjetno WLAN izkjučen ko se ti izkjuči zaslon (to je del varčevanja z baterijo), podatkovnega prenosa (3G) pa nimaš vključenega!?
grims-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Mobilni podatki so pri meni VEDNO prižgani, saj imam neomejen prenos podatkov.

WLAN pa imam skoraj 16 ur na dan povezan (8ur v službi in 8ur doma). Nikoli se mi vreme ne posodobi samodejno kljub temu, da imam nastavljeno na vsako uro posodabljnja.

Maile tudi ob ugasnjenemu zaslonu prejemam (neglede na to, ali sem na wlanu ali 3g), torej povezavo z internetom očitno imam.

Nimam vključenega varčevanja z energijo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kje lahko to vidim ali je varčevalni način? In če to,zakaj bi se to naj zgodilo? TnX

Se da nastavit kdaj se zadeva sama vklopi, po defaultu se je meni od začetka tudi, kakor hitro je ostala še tretjina baterije. Zdaj imam izklopljeno, kje najdeš nastavitve za to pa sem pozabil......

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
aha, že našel...sem pozabil na to trgovino, da imajo odlične cene...LTE podpirajo vsi modeli S4 ali so kake fore...nekaj se je omenjalo pa ne vem če za S4, da zaenkrat ne podpira..

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Podpira ga model i9505, ki ga tržijo na našem trgu. Nekaj časa je bil LTE izključen v programski opremi, vendar po zadnji posodobitvi deluje bp.

Nazadnje urejeno:

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
kupil za 550€ zapakiranega, zraven dobil še džabe original avtopolnilec...je pa ta model I9505...noter slovenska navodila in garancija na Janus Trade...ne vem pa če ga lahko k njim nesem ali v trgovino, kjer je kupljen...upajmo, da ne bo potrebe
smile-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
telefon je namenjen za mobitel in ima inštalirane mobitelove aplikacije, kako se znebim tega na najlažji način, ker sam deinštalirati seveda ne gre?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
1. Root in s tem izgubiš garancijo, dokler ne naložiš povsem istega roma nazaj.
2. Naložiš open europe rom brez bloatware in s tem izgubiš garancijo, dokler ne naloiš povsem istega roma nazaj z iso CSC kodo.
3. Enostavno pozabiš na te appse. Nimajo nekega vpliva na delovanje sistema.Mogoče malovplivajo na ram, ampak jih pomojem lahko na silo zapreš pri startupu.Pa 2GB je zadosti...

bonk.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Settings > Application manager > All > klik na posamezno mobitelovo aplikacijo > Uninstall

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Settings > Application manager > All > klik na posamezno mobitelovo aplikacijo > Uninstall
+1
rawr a spet kar nekaj na pamet,si imel ta telefon že sploh kdaj v rokah.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja, pa sgs3 sem mel.Jasno pa brez bloatware , tak da nisem rabo o tem študirat
bonk.gif

Me res zanima, če se da tak odstranit. Včasih se ni dalo...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Včasih,včasih,kaj je bilo vse včasih
bonk.gif

Ti se raje drži iPhone,izgleda,da si že malo za časom,če si šel nazaj.
hysterical-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
bonk.gif

hysterical-1.gif

Tudi na 4.1.2 pri S3 se da recimo brez problema Telefom aplikacije odstraniti. Zdaj se pa malo umirita
cheer.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
bonk.gif

hysterical-1.gif

Ne skrbi, nem hodo v android zelje, če nebo treba
wink-1.gif